Αποκλειστικό Star: Τι έδειξε η δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή για τον 21χρονο φοιτητή

Αυτό που όλοι περιμένουν είναι οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:52

Αργά το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του φοιτητή, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο θρίλερ του θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου.

Ο 21χρονος σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, σκοτώθηκε μετά την πτώση του από βράχο, κάτι που αμφισβητούσε εξαρχής η οικογένειά του, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάλυμνος: Ποια στοιχεία ενισχύουν τις αμφιβολίες των γονιών του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός

Μετά από δυο απορρίψεις, το αίτημα για δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή έγινε δεκτό, και έτσι την Τρίτη διενεργήθηκε η νέα ιατροδικαστική εξέταση, όπου έγινε ακτινοσκόπηση σώματος, δηλαδή ακτινογραφίες σε όλο το σώμα του παιδιού .

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», «δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις από την 1η ιατροδικαστική εξέταση. Όμως υπάρχουν κάποια ευρήματα που θα διερευνηθούν με περαιτέρω εξετάσεις (ιστολογικές κα ι τοξικολογικές).

Όταν θα ολοκληρωθούν και θα υπάρχουν στα χέρια των τριών ιατροδικαστών, τότε θα είναι σε θέση ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης (τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας) να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο κος Τσαντίρης δήλωσε:

 

«Για την τυχόν διαπίστωση διαφοράς των ευρημάτων και για επιβεβαίωση αυτών, διενεργήθηκε ακτινοσκόπηση σώματος, δηλαδή ακτινογραφίες σε όλο το σώμα, και ελήφθησαν ιστοτεμάχια αλλά και ολόκληρα σπλάχνα για ιστολογικές εξετάσεις. Όταν ολοκληρωθεί η ιστολογική και λοιπή διερεύνηση, τότε θα βγει το πόρισμα της δεύτερης νεκροψίας».

Τόνισε δε, πως:

«Αναμένω την εργαστηριακή επιβεβαίωση των ευρημάτων. Σε κάποια ευρήματα, κρίθηκε περαιτέρω διερεύνηση (ιστολογικές εξετάσεις και ακτινογραφία σώματος).Καλό είναι να περιμένουμε την ολοκλήρωση των εργαστηριακών ελέγχων και μετά θα υπάρχει μια σαφής απάντηση».

 

Δείτε περισσότερα στο video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top