Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» στις 16 Δεκεμβρίου

Με οικοδέσποινα τη Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα

Μετά από ένα μακρύ ταξίδι και μια χρονιά γεμάτη πολλή δουλειά, ο Άγιος Βασίλης ήρθε στη χώρα μας για να μοιράσει δώρα και αγάπη.

Λίγο πριν περάσει όμως από τα σπίτια μας είπε να πάρει έναν υπνάκο.

Εδώ και λίγες μέρες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κοιμάται ο Άγιος Βασίλης. Κανείς δεν μπορεί να τον ξυπνήσει, παρά μόνο τα παιδιά, στέλνοντας τη δική τους χριστουγεννιάτικη ιστορία και βάζοντας την σε ένα μαγικό κουτί.

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου τα παιδιά μπορούν να στείλουν την ιστορία τους ηλεκτρονικά στη σελίδα του Ιδρύματος Κακογιάννη ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Πειραιώς 206, Ταύρος ή να τη φέρουν μαζί τους στην εκδήλωση που θα έχει παραμύθια και παιχνίδια.

Οικοδέσποινα της μεγάλης γιορτής στην οποία θα συμμετέχουν τα παιδιά του ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ» και οι «Γιατροί του Κόσμου», θα είναι η Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, ενώ το «παρών» θα δώσουν πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος.

 

Δείτε περισσότερα στο video.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top