Ο Γιώργος Μακαρούνας που σκοτώθηκε στη Μάνδρα ήταν ο «γιος» της τραγουδίστριας, Πίτσας Παπαδοπούλου

«Τον ήξερα από τριών χρονών» λέει η ίδια στο Star

Πόλη φάντασμα θυμίζει η Μάνδρα μετά τη φονική πλημμύρα. Ο χείμαρρος έθαψε περιουσίες στη λάσπη και το κυριότερο αφαίρεσε ζωές. Έναν δικό της άνθρωπο έχασε στη Μάνδρα και η γνωστή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονίζει Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έχασα τον “γιο” μου στις πλημμύρες της Μάνδρας»

Κάθε σπίτι και μια ιστορία καταστροφής. Μάτια που μέσα τους έχει αποτυπωθεί ο εφιάλτης.

Η Πιτσα παπαδοπουλου μας μιλά για τον Γιώργο Μακαρούνα που χάθηκε στη λάσπη. Πρόκειται για τον γιο της αδελφικής της φίλης Χαράς.

(Η μητέρα του Γ. Μακαρούνα και φίλη της τραγουδίστριας)

«Τον Γιώργο τον Μακαρούνα τον ξέρω από 3 χρονών, ήταν ένα πολύ εργατικό παιδί και σηκώθηκε να πάει στη δουλειά του και συνεβη ότι συνέβη».

Ο Γιώργος, πατέρας ενός 4χρονου κοριτσιού σκοτώθηκε όταν το φορτηγό του παρασύρθηκε απ' τους ορμητικούς χειμάρρους. Η μητέρα του ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "Πίτσα μου ο Γιώργος δεν σηκώνει το τηλέφωνο" της λέω "Χαρούλα μου ηρέμησε μπορεί να μην πιάνει". Αυτή μου έλεγε "όχι Πίτσα μου κάτι έπαθε το παιδί μου"».

«Εγώ όταν πήγα στη Μάνδρα και είδα την εικόνα τα έχασα, λάσπες παντού. Οι άνθρωποι τα έχουν χάσει όλα. Θέλουν βοήθεια οικονομική να μην ξεχαστούν», πρόσθεσε συγκλονισμένη η τραγουδίστρια.

 

Δείτε περισσότερα στο video
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top