To video-υπερπαραγωγή των κουκουλοφόρων από τα επεισόδια στα Εξάρχεια ανήμερα της επετείου Γρηγορόπουλου

Ελεύθεροι πολιορκημένοι αισθάνονται πλέον οι κάτοικοι των Εξαρχείων

Ελεύθεροι πολιορκημένοι αισθάνονται πλέον οι κάτοικοι των Εξαρχείων καθώς τα συνεχή επεισόδια στην περιοχή  τείνουν να εξελιχθούν σε θλιβερή  καθημερινότητα.

Οι κουκουλοφόροι που τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιούν φονικές βόμβες μολότοφ με γκαζάκια κατά των αστυνομικών, ανέβασαν μάλιστα στο διαδίκτυο, video υπερπαραγωγή από τις συγκρούσεις τους με τα ΜΑΤ, που έγιναν ανήμερα της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.

Με παραγγέλματα και κινήσεις των χεριών που μοιάζουν…σκηνοθέτη,  ο αρχηγός της ομάδας των κουκουλοφόρων δίνει συνεχώς τις  κατάλληλες εντολές  μπροστά στις κάμερες για επίθεση ή άτακτη υποχώρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνεχίζεται το… «πάρτι» των κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο

Οι αστυνομικοί  δέχονται βροχή από βόμβες μολότοφ. Παντού φωτιά και ισχυρές εκρήξεις. Η σκηνή θυμίζει έντονα πεδίο μάχης, ενώ ο αρχηγός των κουκουλοφόρων  συνεχίζει να δίνει εντολές.

Αυτό το βίντεο από τα αιματηρά επεισόδια που έγιναν ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου ανέβασαν στο διαδίκτυο οι αντιεξουσιαστές, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις τους να μετατρέψουν τους κατοίκους των Εξαρχείων σε ελεύθερους πολιορκημένους.

Αυτή η ομάδα των αστυνομικών χάνεται μέσα σε μια τεράστια μπάλα φωτιάς. Οι μολότοφ εξελίχθηκαν σε εκρηκτικές βόμβες με γκαζάκια και μασούρια δυναμίτιδας και αποτελούν πλέον θανάσιμη απειλή.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top