Απελπισμένη η οικογένεια του 19χρονου μοντέλου – Οι γονείς της αναζητούν βοήθεια με κάθε τρόπο

Ο λογαριασμός που έχει ανοιχτεί στο όνομα της μητέρας της – Πόσα λεφτά θα χρειαστεί να διεξαχθεί δίκη στο Χονγκ Κονγκ

Βοήθεια αναζητά η οικογένεια του 19χρονου μοντέλου, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Μετά την απόρριψη και του δεύτερου αιτήματος της κοπέλας να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, οι γονείς της παλεύουν να βρουν τρόπο για την καλύτερη υπεράσπισή της, απέναντι στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

19χρονη με κοκαΐνη: Τι είχε εξομολογηθεί στον φίλο της πριν φύγει για Χονγκ Κονγκ

Η... σκληρή , αδιαπραγμάτευτη στάση των δικαστικών αρχών του Χογκ Κονκ, η οποία απορρίπτει - το ένα μετά το άλλο-  τα αιτήματα αποφυλάκισης της 19χρονης Ειρήνης, έχουν βυθίσει την οικογένειά της στην απελπισία.

Οι γονείς προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν την κόρη τους , η οποία βρίσκεται σιδηροδέσμια στη μακρινή πόλη της Ανατολικής Ασίας. Εκεί όπου οι νόμοι για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών είναι εξαιρετικά αυστηροί.

«Ανοίχτηκε λογαριασμός στην Eurobank στο όνομα της μητέρας της Ειρήνης με την ονομοσία Αικατερίνα Κουκούλα, στον οποίον πολλοί ανώνυμοι και άλλη φίλοι της οικογένειας οι οποίοι θέλησαν να συνεισφέρουν, θα μπορέσουν ο καθένας να καταθέσει τον οβολό του» δήλωσε στο Star ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος του 19χρονου μοντέλου.

Στις 15 Δεκεμβρίου έχει οριστεί η τρίτη ακρόαση, για το αν θα παραταθεί ή όχι η κράτησή της. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια διαδικασία απολύτως τυπική, το αποτέλεσμα της οποίας δεν αναμένεται να διαφέρει από τα προηγούμενα:

«Αυτός ο λογαριασμός έχει αποκλειστικό και μόνο σκοπό τη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται και σε πρώτο στάδιο αλλά και σε δεύτερο, όταν δηλαδή θα οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου του χρόνου και αφορά την κάλυψη των νομικών εξόδων της αμοιβής των δικηγόρων στο Χονκ κονγκ ώστε να έχει μια καλή και πλήρη υπεράσπιση» τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Αν διεξαχθεί δίκη, το ποσό που θα χρειαστεί αναμένεται να ξεπεράσει τις 70.000 με 80.000 ευρώ. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top