Έρχεται ο χειμώνας και μαζί και τα κρυολογήματα!

Πώς θα ανακουφιστείτε από την πιο διαδεδομένη μεταδοτική ασθένεια

Έρχεται ο χειμώνας και μαζί και τα κρυολογήματα

Ο χειμώνας φτάνει για τα καλά και μαζί με αυτόν έρχεται και η πιο διαδεδομένη μεταδοτική ασθένεια, το κρυολόγημα!

Ο ιός του κρυολογήματος και της γρίπης μεταδίδεται εύκολα από άτομο σε άτομο. Για την μετάδοση αρκεί ένα απλό άγγιγμα σε μολυσμένες επιφάνειες (χερούλια, χρήματα, πόρτες κλπ) και στη συνέχεια να αγγίξουμε το στόμα ή τη μύτη.

Συχνά, οι έννοιές τους συγχέονται, ποιες είναι όμως οι πραγματικές διαφορές τους;

Η βασική διαφορά ανάμεσα στο κρυολόγημα και τη γρίπη έγκειται στην εκδήλωση των συμπτωμάτων, καθώς στο κρυολόγημα αυτή είναι σταδιακή κι αναπτύσσεται σε διάστημα 1 -3 ημερών. Αντίθετα στη γρίπη, η εκδήλωση είναι γρήγορη εντός 3 έως 6 ωρών. Το κρυολόγημα και η γρίπη έχουν παρόμοια συμπτώματα, ωστόσο αυτό που διαφέρει είναι η έντασή τους.

Η αλήθεια είναι πως το κοινό κρυολόγημα είναι η ασθένεια με τη μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης όλες τις εποχές και όχι μόνο τον χειμώνα!

Μόνο στις ΗΠΑ εκδηλώνονται 1 δισεκατομμύριο κρυολογήματα κάθε χρόνο με τους ενήλικες να υποφέρουν από αυτά δύο με πέντε φορές τον χρόνο και τα παιδιά συχνότερα, επτά έως δέκα φορές. Συγκριτικά με το κρυολόγημα, ο ιός της γρίπης ευθύνεται για περίπου τρία έως πέντε εκατομμύρια περιστατικά σοβαρής ασθένειας παγκοσμίως κάθε χρόνο ενώ μπορεί να εξελιχθεί σε ασθένεια απειλητική για τη ζωή, ειδικά στους ηλικιωμένους, τα νεογέννητα και τα άτομα με καταπονημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Δράστε αμέσως. Πείτε αντίο στα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος σήμερα, με Aspirin-C®. Αποτελεσματική δράση ενάντια στους πόνους του κρυολογήματος και στον πυρετό.

Όταν εμφανίζεται το κρυολόγημα ή η γρίπη, η Aspirin-C® αντιμετωπίζει τα συμπτώματα και βοηθά τον οργανισμό να αναρρώσει γρήγορα.

Τα αναβράζοντα δισκία του προϊόντος Ασπιρίνη® με βιταμίνη C, συνδυάζουν την αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση της Ασπιρίνης με την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης C.

Η βιταμίνη C βοηθά την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, του οποίου η ικανότητα για άμυνα έναντι ιών και μικροβίων μειώνεται όταν υπάρχει έλλειψη.

Η αναβράζουσα μορφή της Aspirin-C® απελευθερώνει ταχύτερα τα δραστικά συστατικά και αυτό είναι προϋπόθεση για ταχύτερη δράση και πιο γρήγορη ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης.

Η Aspirin-C® έχει γεύση λεμονιού που διευκολύνει τη λήψη της ακόμα και από άτομα που δεν παίρνουν εύκολα φάρμακα.

Έχετε λοιπόν κοινό Κρυολόγημα ή Γρίπη; Νιώστε καλύτερα  με Aspirin-C®. Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά πονόλαιμο, πονοκέφαλο, σωματικούς πόνους και πυρετό. Μάθετε περισσότερα στο www.aspirin.gr.

To Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων Συνιστούν: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ.

Η Aspirin-C® αντενδείκνυται σε : παιδιά, άτομα με αλλεργία στα σαλικυλικά, αιμορραγική διάθεση και αιμορραγικές καταστάσεις, ενεργό πεπτικό έλκος, σοβαρή νεφρική, ηπατική ή καρδιακή ανεπάρκεια, άτομα σε αντιπηκτική αγωγή και στο τελευταίο τρίμηνο της κύησης. Να αποφεύγεται η μακροχρόνια χρήση χωρίς προηγούμενη συμβουλή και παρακολούθηση.

 

 

*φωτο αρχείου: AP

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top