Άφαντη η μητέρα του μωρού που εγκαταλείφθηκε στο Μαρούσι – Το DNA πιθανόν να οδηγήσει σ΄εκείνη

Άκρας υγείας χαίρει το νεογέννητο κοριτσάκι

Κανένα νέο δεν υπάρχει προς το παρόν από τη μητέρα του μωρού που εγκαταλείφτηκε το πρωί της Τρίτη έξω από νηπιαγωγείο στο Μαρούσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονίζει γυναίκα που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο: «Θέλω να γίνω μάνα για το μωρό που άφησαν έξω από το σχολείο»

Όσο οι έρευνες συνεχίζονται, απλός κόσμος έχει ανοίξει την αγκαλιά του και ζητά να το υιοθετήσει, όπως η κυρία Ελβίρα που θυμήθηκε τη δική της ιστορία, όταν η μητέρα της, την εγκατέλειψε έξω από ένα σιδηροδρομικό σταθμό:

«Δε θέλω να περάσει αυτό το μωρο αυτά που πέρασα εγώ. Κλείνω τα μάτια μου και σκέφτομαι τώρα αυτό το μωράκι είναι εκεί, ναι μεν το προσέχουν αλλά αυτό το μωράκι δεν ακούει χτύπο της καρδιάς μάνας καταλαβαίνετε;  Αν γινόταν να έπαιρνα αυτό το μωρό αγκαλιά μου, να έδινα αγάπη, ζεστασιά, να ξυπνάω νύχτα όπως κάνω και μέχρι σήμερα στα  παιδιά μου, τα σκεπάζω ας είναι 19 χρονών. Η μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει, η μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει το παιδί» δήλωσε η ίδια στο Star.

Στην ερώτηση «τι είναι αυτό που σας έλειψε περισσότερο μεγαλώνοντας, όταν πήγατε σχολείο?» η Ελβίρα απαντά:

 

«Ήρθε μια κυρία μαζί το παιδί της στο σχολείο και του έφερε σάντουιτς. Εγώ δε ζήλεψα το σάντουιτς απλά ζήλεψα εκείνη αγκαλιά που έκανε στο παιδί της και την πλησίασα και της ζήτησα αυτή την αγκαλιά .Λέω “σε παρακαλώ, μπορείς να με αγκαλιάσεις και έμενα;” Ήθελα να ακούσω πως μπορεί να χτυπά η καρδιά μιας γυναίκας και νόμιζα πως η καρδιά κάθε μάνας χτυπά το ίδιο. Ήθελα να ακούσω κι εγώ, έβαλα το αυτί μου στην καρδιά της και έλεγα έτσι χτυπά η καρδιά της μάνας μου;»

Να σημειώσουμε, πως στην περιοχή δεν έχουν εντοπιστεί κάμερες που θα μπορούσαν να φέρουν τη αστυνομία ένα βήμα πιο κοντά στον εντοπισμό των γονιών. Μοναδική ελπίδα, το test DNA που θα γίνει από τα ρουχαλάκια του και μια λεπτή ζακέτα με την οποία το τύλιξε η μητέρα το βρέφος πριν το εγκαταλείψει.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top