Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ για την αυτοκινητοπομπή Ερντογάν στην Αττική οδό

«Φρούριο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή του Τούρκου Προέδρου

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας για την υποδοχή του Τούρκου προέδρου στο αεροδρόμιο, για τη μετακίνηση του στην Αττική Οδό αλλά και στο Σύνταγμα για την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Πάνοπλοι αστυνομικοί βρίσκονταν με το δάχτυλο στη σκανδάλη σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου. Σκύλοι Κ-9 ερευνούσαν για εκρηκτικά. Γερανοί της Τροχαίας απομάκρυναν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έξω από το αεροδρόμιο και κατά μήκος της Αττικής Οδού. Αστυνομικοί είχαν ακροβολιστεί σε όλες γέφυρες της Αττικής οδού, απαγορεύοντας τη στάση των οχημάτων και τη διέλευση των πεζών.

Κιγκλιδώματα, κόκκινα χαλιά και αστυνομικοί παντού… για τον Τούρκο Πρόεδρο

Ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε διαρκώς πάνω από τα Σπάτα και παρατηρούσε κάθε ύποπτη κίνηση. Μόλις το αεροπλάνο με τον Τούρκο πρόεδρο προσγειώθηκε μπήκε σε εφαρμογή το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για την ασφαλή μεταφορά του στο Σύνταγμα.

Στις 11:00 το πρωί η Αττική Οδός έκλεισε και στα δύο ρεύματα για να περάσει η αυτοκινητοπομπή με τον Τούρκο πρόεδρο.

Ο Ερντογάν επέβενε σε θωρακισμένη λιμουζίνα, την οποία συνόδευαν δεκάδες οχήματα και τζιπ με Έλληνες και Τούρκους αστυνομικούς, της προσωπικής του φρουράς ακόμα και ασθενοφόρο.

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR και του Γιάννη Σωτηρόπουλου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top