«Δημήτρειο»: Μια μεγάλη αγκαλιά για παιδιά που το έχουν ανάγκη

Το κέντρο, τελεί υπό την αιγίδα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Ζεστά παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές και μια μεγάλη αγκαλιά, περίμεναν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στο «Δημήτρειο», το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Τα παιδιά τους υποδέχθηκαν με χαρά στο σπίτι τους και όλοι μαζί παρακάθισαν στο γεύμα αγάπης, ενώ αργότερα τους προσέφεραν δώρα που έφτιαξαν μόνα τους.

«Μπαίνοντας σε αυτό το χώρο, δε θα μπορούσα παρά να υποκλιθώ στον Μακαριώτατο γι’ αυτό το σπουδαίο έργο που έχει κάνει. Θέλω να τον ευχαριστήσω που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ανάμεσά σας και να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις στιγμές» δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Το κέντρο, τελεί υπό την αιγίδα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Καθημερινά 60 παιδιά 6 έως 12 ετών, σιτίζονται, μελετούν τα σχολικά τους μαθήματα, αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους, αθλούνται και ψυχαγωγούνται.

«Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει κάνει ένα νοσοκομείο για παιδιά που είναι άρρωστα, και έχουν πρόβλημα με τον καρκίνο. Πάρα πολλά παιδιά έχουν σωθεί με την πρωτοβουλία αυτή της κυρίας Βαρδινογιάννη αλλά και κάθε μέρα, η κυρία Βαρδινογιάννη ασχολείται με τα παιδιά» δήλωσε ο Κωστής Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη τους εργαζόμενους και τους εθελοντές και προσέφερε δώρα στα παιδιά.

Το «Δημήτρειο» παρέχει εκπαιδευτική υποστήριξη σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες,  ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά και γονείς και πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top