Προσωπικότητες από τη Διεθνή Συνάντηση «οι ανθρωπιστικές προκλήσεις και η ευρω-μεσογειακή συμμαχία» στην ογκολογική μονάδα Παίδων

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε έναν προς έναν ξεχωριστά για την πολύτιμη υποστήριξη τους στον αγώνα των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ

Οι επικεφαλής του διεθνούς κέντρου Nijami Ganjavi καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες που συμμετείχαν στη Διεθνή Συνάντηση «Οι ανθρωπιστικές προκλήσεις και η ΕυρωΜεσογειακή Συμμαχία» που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

«Μέσα από τη δική σας υποστήριξη το μήνυμα της σκληρής μάχης των παιδιών μας κατά του καρκίνου θα φτάσει σε πολλούς ανθρώπους σ' ολόκληρο τον κόσμο και αυτό είναι ένα δώρο μεγάλης αξίας γι' αυτά» δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Προσωπικότητες διεθνούς κύρους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια σκηνή,  γνώρισαν από κοντά το έργο του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και τίμησαν την χώρα μας, η οποία  μπορεί να παρουσιάζει τόσο σημαντικές δράσεις και έργα ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

«Είναι τιμή και χαρά για εμένα να έχω το προνόμιο της φιλίας με τη Μαριάννα όπως επίσης και να βλέπω αυτό το υπέροχο μέρος που θα ευχόμουν να είχαμε κι εμείς ένα παρόμοιο, την Λετονία, όπως και σε πολλά άλλα μέρη» δήλωσε η Πρόεδρος του “Nijami Ganjavi International Center”, Vaira Vike-Freiberga.

«Είναι μία από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες που μπορώ να φανταστώ, ανθρωπιστικού χαρακτήρα και γι' αυτό θέλω να σ' ευχαριστήσω για άλλη μία φορά για όλες σου τις προσπάθειες» είπε ο πρώην Πρόεδρος της Σερβίας, Boris Tadic.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε έναν προς έναν ξεχωριστά για την πολύτιμη υποστήριξη τους στον αγώνα των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ και τους απένειμε εκ μέρους του συλλόγου  το Βραβείο Αλληλεγγύης.

«Στη γλώσσα μας, την Αλβανική γλώσσα, όταν λέμε τη λέξη ευχαριστώ σημαίνει «προσεύχομαι για σένα». Κι εγώ  σ' ευχαριστώ Μαριάννα» δήλωσε ο Bujar Nishani, πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας.

«Αυτή είναι η ομορφιά, η ομορφιά του ανθρώπινου πνεύματος και τι σημαίνει αυτή η ομορφιά; Δίνετε τόση ελπίδα, τόση ειρήνη και πάνω απ’ όλα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή» επεσήμανε η πρώην Αναπληρώτρια Γ.Γ των Ηνωμένων Εθνών, Noeleen Heyzer.

Η ΕΛΠΙΔΑ ένωσε τις δυνάμεις της με περισσότερους ισχυρούς συμμάχους ενισχύοντας το κοινό όραμα για  οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου για τις μελλοντικές γενιές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top