Έχασε τη ζωή του 20χρονος Πατρινός φοιτητής - Έπιασε φωτιά το διαμέρισμα που διέμενε στην Αγία Βαρβάρα

Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Έχασε τη ζωή του 20χρονος Πατρινός φοιτητής

Μία ασύλληπτη τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν 20χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του, πιθανόν από αναθυμιάσεις.

Ο Νίκος Αλεξόπουλος καταγόταν από την Πάτρα και διέμενε σε διαμέρισμα επί της οδού Αθηνάς στην Αγία Βαρβάρα, καθώς σπούδαζε στην Αθήνα. Τα ξημερώματα, το διαμέρισμα του έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα το παιδί να εντοπισθεί χωρίς τις αισθήσεις του. Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Πάτρας

Ο Νίκος ήταν γιος του Δημήτρη Αλεξόπουλου, προϊστάμενου  Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.  Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από τον τόσο άδικο  θάνατό του.

Ανακοίνωση Δήμου Πατρέων

«Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον πρόωρο και τραγικό χαμό στην Αθήνα, του 20χρονου Πατρινού φοιτητή, Νίκου Αλεξόπουλου».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος, εξέφρασε τα «θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 20χρονου και συμπαρίσταται στο βαρύ τους πένθος».

Η επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Λεωνιδίου 1 του δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο νομό Αττικής. εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Ν.Α. 21 ετών, του οποίου ο θάνατος διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 05:27 του Σαββάτου, επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top