Θρίλερ με τον 21χρονο φοιτητή στη Κάλυμνο: Νέα ιατροδικαστική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας Εφετών

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου

Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου έγινε γνωστό ότι ο εισαγγελέας της Κω απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του 21χρονου φοιτητή για ορισμό πραγματογνώμονα-ιατροδικαστή με το αιτιολογικό ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει το στοιχείο του κακουργήματος, από τη στιγμή που ο ιατροδικαστής Ρόδου που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή απεφάνθη πως πρόκειται για ατύχημα, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θρίλερ με το θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Ο εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα της οικογένειας για ορισμό πραγματογνώμονα-ιατροδικαστή

O πατέρας του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου στο Star

Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι έλεγαν οι γονείς του μια μέρα πριν βρεθεί η σορός του

Αποκάλυψη Star: Σε σακί από πατάτες μετέφεραν τον 21χρονο φοιτητή στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο – Τον σκότωσαν μέρες μετά από την εξαφάνισή του;

Εδώ βρέθηκε η σορός του άτυχου 21χρονου φοιτητή -ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

 

Όπως μετέδωσε σήμερα η εκπομπή, υπήρξε παρέμβαση του Εισαγγελέα Εφετών της περιοχής (ανώτερου εισαγγελικού λειτουργού δηλαδή) ο οποίος αποφάσισε να μεταφερθεί το πτώμα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νέα ιατροδικαστική εξέταση.

Δε ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει αποδεκτό το αίτημα για παράσταση του κύριου Κουτσάφτη ως τεχνικού πραγματογνώμονα της οικογένειας, ωστόσο το σίγουρο και δεδομένο είναι ότι ανατρέπει την απόφαση του εισαγγελέα της Κω, αλλά δεν τον αφήνει και εκτεθειμένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, το απόγευμα η σορός του 21χρονου θα μεταφερθεί με καράβι στην Αθήνα και αύριο από ένα σημείο και μετά θα ξεκινήσει η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν ο ιατροδικαστής Ρόδου που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή ήταν ακριβής στις διατυπώσεις και στις διαπιστώσεις ή έχουμε κάποια άλλα ευρήματα που θα «δείξουν» άλλα αποτελέσματα.

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 70 ΜΕΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΓΜΑ

 

Την ίδια ώρα, είναι πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την υπόθεση, καθώς είναι περίεργο το γεγονός ότι ο 21χρονος φοιτητής του ΕΜΠ αν και έπεσε σε κατακόρυφο γκρεμό από ύψος περίπου 70 μετρών, δεν έχει κανένα κάταγμα ούτε στα χέρια, ούτε στο πόδι ούτε στο κεφάλι.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν ένας άνθρωπος λένε πέφτει και έχει ένα ατύχημα σε πρωταρχικό στάδιο που εξελίσσεται σε δυστύχημα και χτυπά στο κεφάλι, προκαλείται αιμορραγία.

Στο σημείο όπου υποδεικνύεται ως το σημείο μηδέν (εκεί που βρέθηκαν η μπλούζα και το παπούτσι) ενώ θα περίμενε κανείς να βρει εκτεταμένη ροή αίματος από την αιμορραγία, βρέθηκαν κάτι μικρές κηλίδες πάνω σε πέτρες που εξετάζεται αν είναι αίμα.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top