«Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ» η Νανά Μούσχουρη

Παρέλαβε από την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη την τιμητική πλακέτα που συνοδεύει τη διάκριση της

Τη Νάνα Μούσχουρη  ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα»,  ο σύλλογος φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση όλα αυτά τα χρόνια. Μου δίνει δύναμη και ελπίδα. Η Ελπίδα θα είναι δίπλα μου να με οδηγεί» είπε η Νανά Μούσχουρη.

Συγκινημένη η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη, παρέλαβε από την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, την τιμητική πλακέτα που συνοδεύει τη διάκριση της,  ως «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα».  Έναν νέο θεσμό και τίτλο που δίδεται σε  διακεκριμένους  καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική, να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

«Αυτή είναι η Νάνα της καρδιάς μας. Η πρώτη καλλιτέχνης που μας πίστεψε, έδωσε φτερά στα μηνύματά μας που έφτασαν σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από την αγγελική  φωνή της. Το έκανε με δική της πρωτοβουλία και δεν θα το ξεχάσω ποτέ» δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η «ΕΛΠΙΔΑ» ανακηρύσσει τη Νάνα Μούσχουρη «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα 2018-2020»

Η Νάνα Μούσχουρη στηρίζει από την πρώτη στιγμή το έργο της Ελπίδας και με τη φωνή της συμβάλει στην εκστρατεία του συλλόγου Όραμα Ελπίδας και την ενίσχυση της Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών. Όπως ανακοίνωσε το καλοκαίρι  θα αφιερώσει στο έργο του συλλόγου τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα 60 χρόνια "Χάρτινο το Φεγγαράκι" Μάνος Χατζιδάκις - Μελίνα Μερκούρη  Νίκος Γκάτσος».

«Η Ελπίδα γεννήθηκε μέσα μου τη στιγμή που συνάντησα τη Μαριάννα και τον Βαρδή γιατί με αγαπούσαν, αγαπούσαν τα τραγούδια μου. Θέλω να σας πω πως τότε ήταν η αγάπη που άρχισα να έχω από τους φίλους μου. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι δίπλα σας. Η Ελλάδα κερδίζει την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την αξία ότι έχει πράγματι την ΕΛΠΙΔΑ και φροντίζει τα παιδιά. Κάθε βράδυ όταν θα κάνω παράσταση θα μιλάω για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ» πρόσθεσε η Νανά Μούσχουρη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε την κυρία Μούσχουρη που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών που μάχονται με τον καρκίνο και που μεταδίδει τα μηνύματα της ΕΛΠΙΔΑΣ στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top