Kαρέ-καρέ η στιγμή που ο «Ρουβίκωνας» εισβάλλει στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αριστείδου (video)

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας έφτασαν μέχρι τον πέμπτο όροφο

Τη στιγμή της εισβολής στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αριστείδου, έδωσε στη δημοσιότητα η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας».

Στο video που «ανέβηκε» σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, απεικονίζονται περίπου 20 μέλη του «Ρουβίκωνα» να εισβάλλουν στα κεντρικά της ΔΕΗ λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης και να φτάνουν ως τον πέμπτο όροφο του κτιρίου, όπου πέταξαν «τρικάκια», φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν χωρίς να προκαλέσουν ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντου του Ρουβίκωνα στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αριστείδου

Σε κείμενο που ανέβασαν στο Διαδίκτυο αναφέρουν:

 

«Για να τελειώνουμε. Το ρεύμα, όπως και το νερό, δεν είναι εμπόρευμα. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δε θα έπρεπε να το στερείται κανένα νοικοκυριό. Αν δε βγαίνουν τα κουκιά στη ΔΕΗ ας ξεκινήσει τις περικοπές απο τους φαραωνικούς μισθούς των μεγαλοστελεχών της. Ας ξεκινήσει τις διακοπές από αυτούς που χρωστάνε δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Επειδή όμως δεν τρέφουμε αυταπάτες, ξέρουμε πολύ καλά ότι τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Τα ακριβοπληρωμένα γκόλντεν μπόι θα συνεχίσουν να εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους, αυτοί που χρωστάνε τα πολλά θα συνεχίσουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους ενώ οι μικροεργολάβοι που αναλαμβάνουν τις διακοπές του ρεύματος θα δουν τις δουλειές τους να ανοίγουν». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top