Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας της άτυχης Ασπασίας προς τη μάνα των δίδυμων αγοριών

«Εκείνη τη μικρή ελπίδα που μπορώ εγώ να κρατηθώ, μπορώ αν θέλεις να τη μοιραστούμε»

Συγκλονιστικό μήνυμα στη μητέρα των δίδυμων αγοριών στέλνει μέσω του STAR η Σπυριδούλα Φατούρου. Είναι η μητέρα της Ασπασίας του κοριτσιού που είχε πυροβολήσει ο ίδιος της ο πατέρας για να εκδικηθεί τη σύζυγο του.

«Αν σε περίπτωση με ακούς αυτή τη στιγμή, δεν έχω μεγάλη δύναμη για να κρατηθώ στη ζωή, είναι τόσο όσο, γιατί και μένα καταστράφηκε η ζωή γιατί καταστράφηκε το παιδί μου. Αλλά από εκείνη τη μικρή σπίθα, εκείνη τη μικρή ελπίδα που μπορώ εγώ να κρατηθώ, μπορώ αν θέλεις να τη μοιραστούμε. Να σε κρατήσω και σένα στη ζωή. Μια μεγάλη αγκαλιά, πίστη στον Θεό μόνο πίστη στον Θεό. Εγώ είμαι εδώ, όποτε θέλεις ότι ώρα θέλεις, εγώ είμαι εδώ , να ξέρεις ότι σε νιώθω»

Ως μάνα προς μάνα, η Σπυριδούλα Φατούρου, η μητέρα της Ασπασίας ζητά να δει τη μητέρα που έθαψε χθες τα δίδυμα αγγελούδια της. Είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να καταλάβει. Η μόνη που γνωρίζει τον πόνο, τους εφιάλτες.

Σπαραγμός στην κηδεία του Βασίλη και του Σταύρου στη Νέα Σμύρνη – Ράκος η μητέρα τους

«Το να έχεις ένα παιδί υγιέστατο και να το στέλνεις να δει τον πατέρα του και να στο φέρνουν πίσω τέσσερις σε ένα σεντόνι. Αυτό δεν περιγράφεται …είναι κάψιμο στα σωθικά»

Το μόνο που κρατά ζωντανή την Σπυριδούλα Φατούρου, είναι η ελπίδα να δει ξανά την Ασπασία να χαμογελάει. Για τη μητέρα των δίδυμων αγοριών όμως η ελπίδα έχει σβήσει, η τραγωδία σφραγίστηκε με θάνατο.

«Άνθρωποι τιμωροί θεωρούν τον εαυτό τους θεό, φέρνω μια ζωή στον κόσμο , παίρνω μια ζωή απ’ τον κόσμο, είναι δικιά μου η ζωή αυτή, είτε λέγεται παιδί, είτε λέγεται η γυναίκα του και εκείνος και ο πατέρας της Ασπασίας αυτό το στόχο είχαν. Σου λέει δε θα σε σκοτώσω αφού με άφησες. Θα σε σκοτώσω αργά και βασανιστικά. Πώς; Χτυπώντας ότι πιο αγαπημένο και ότι πιο ιερό έχεις στη ζωή σου, τα παιδιά σου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top