Το μπαζάρ της «ΕΛΠΙΔΑΣ» άνοιξε και φέτος τις πύλες του

Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου

Άνοιξε τις πύλες του το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»  και φέτος στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τους σκοπούς του Συλλόγου.

Το μπαζάρ θα διαρκέσει μέχρι και αύριο, Τετάρτη, το βράδυ.

(Άννα Παναγοπούλου -Διευθύντρια του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑΣ-, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Άννα Παπασλάνη και εθελόντριες του Ξενώνα)

Γνωστοί δημιουργοί και καταστηματάρχες παρουσιάζουν τις συλλογές τους και οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν, σε πολύ προσιτές τιμές,  διακοσμητικά, Xριστουγεννιάτικα στολίδια, παιδικά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, βιβλία, λιχουδιές, γούρια, αλλά και χειροτεχνίες των παιδιών του ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», γονιών και εθελοντών.

(Από αριστερά: Μάνια Ντέλου, Μαίρη Βούτσελα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Όλγα Δασουρά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μπέκυ Στραβελάκη, Έφη Έλληνα, Έλλη Ιωάννου Τάνες, Μπέκυ Παπασταυροπούλου)

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη επισκέφτηκε τα περίπτερα κι ευχήθηκε στους φίλους της «ΕΛΠΙΔΑΣ» καλές γιορτές.

Στα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», διατίθενται το γούρι για το 2018, καθώς και το Δεντράκι της Υγείας, της Ευημερίας και της Τύχης. Τη γλάστρα ζωγράφισαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα.    

(Έμιλυ Βαφειά, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Πριγκίπισσα Τατιάνα Μπλάτνικ, Όλγα Δασουρά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Λώρα Τσουκαλά, Κλαίρη Τσαβλίρη, Αναστασία Κολλάκη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη)

Στο περίπτερο του «ΕΛΠΙΔΑ youth», οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν χειροποίητα κοσμήματα, κομψά αντικείμενα και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

(Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και  η Όλγα Δασουρά στο περίπτερο του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»)

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της «ΕΛΠΙΔΑΣ» θα διαρκέσει έως και αύριο, Τετάρτη. Θα είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top