Νέα Σμύρνη: Θρήνος και οδύνη στο τελευταίο αντίο των δυο «αγγέλων» που χάθηκαν από το «χέρι» του πατέρα τους

Ράκος η μητέρα του Βασίλη και του Σταύρου – Ένα καντηλάκι καίει έξω από την πολυκατοικία που πέθαναν τα δίδυμα αδελφάκια - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20:49

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης, εκεί όπου θάφτηκαν τα δυο «αγγελούδια», ο Βασίλης και ο Σταύρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σπαραγμός στην κηδεία του Βασίλη και του Σταύρου στη Νέα Σμύρνη – Ράκος η μητέρα τους

«Με μείωνε μπροστά σε τρίτους» - Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 40χρονου είχε κάνει η μητέρα των δίδυμων

Ξεσπά η γιαγιά των διδύμων – «Το έκανε για να μας εκδικηθεί, για να πονάμε μέχρι να πεθάνουμε»

Αποκλειστικό: To τραγικό διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Τι έγραφαν τα σημειώματα του πατέρα στη Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: To tablet του πατέρα θα δώσει τις απαντήσεις

 

Τα δίδυμα αδελφάκια, «χάθηκαν» από το «χέρι» του ίδιου τους του πατέρα, ο οποίος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου έμεναν με αποτέλεσμα να βρουν και οι τρεις τους αποτρόπαιο θάνατο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα των διδύμων, η οποία είπε το «τελευταίο αντίο» στα δυο της αγγελούδια, μη μπορώντας να πιστέψει τη συμφορά που βρήκε την οικογένειά της.

Αμίλητη και υποβασταζόμενη η 38χρονη μητέρα, μαυροφορεμένη, ακολουθούσε τα φέρετρα των δύο παιδιών της, ενώ στην κηδεία ήταν και όλοι τους οι συμμαθητές, κρατώντας ένα λουλούδι στο χέρι για το τελευταίο αντίο.

Έξω από την πολυκατοικία, όπου βρήκαν φρικτό θάνατο τα δύο αδελφάκια, καίει ένα καντηλάκι στη μνήμη τους, ενώ όλοι σπάραξαν με τα λόγια της θείας των παιδιών που τα αποχαιρέτησε για τελευταία φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος πατέρας των παιδιών αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου έγραψε στον τοίχο του σπιτιού του «Σας βαρέθηκα όλους», έβαλε φωτιά στο στρώμα του, αφού έκλεισε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και αυτοκτόνησε, παίρνοντας μαζί του στο θάνατο τα παιδιά του. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top