Οι «Εργατικοί» διεκδικούν την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας

Ο Θέμης Σοφός παρουσίασε τις θέσεις του

Ο Θέμης Σοφός, υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, παρουσίασε τις θέσεις του Συνδυασμού των Εργατικών στον οποίον ηγείται, σε μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

«Έχουμε καταγράψει ιδέες σαν τον επίκουρο έδρας δικηγόρο ο οποίος θα βοηθήσει στις ατέρμονες ουρές καταθέσεων δικογράφων, έχουμε επιτροπή θεσμών και διαφάνεια; του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, η οποία επιτροπή θεσμών και διαφάνειας θα ελέγχει και θα εποπτεύει τη σωστή τήρηση του συντάγματος και τη διαφύλαξη της λειτουργίας των θεσμών» δήλωσε ο ίδιος.

Ο Θέμης Σοφός και οι συνεργάτες του ρίχνονται με αισιοδοξία  στη μάχη των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας που θα γίνουν την Κυριακή και την Δευτέρα 26 και 27 του μηνός.

«Παρουσιάζουμε το συνδυασμό μας, τα πρόσωπα, τις θέσεις μας και το νέο πρόγραμμα των Εργατικών για τη βελτίωση της δικηγορικής κοινότητας, την αναβάθμιση του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος και μία νέα εποχή για τους δικηγόρους», τόνισε ο ίδιος.

Ο βασικός στόχος της ανεξάρτητης παράταξης που συσπειρώνει στις τάξεις της άφθαρτα πρόσωπα του χώρου, είναι η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού του συλλόγου.

Στην γιορτή για την παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων των εργατικών που έγινε σε γνωστό μπιστρό στο κέντρο της Αθήνας έδωσαν το παρόν πολλοί επώνυμοι δικηγόροι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top