Πατέρας 19χρονου μοντέλου: «Την έστειλα Καλαμάτα να σπουδάσει και τη βρήκα με κουκούλα στο κεφάλι στο Χονγκ Κονγκ»

«Είμαι σίγουρος ότι είναι αθώα και ότι την έμπλεξαν» - Νέα ενημέρωση 25-11-2017 08.10

Οι περίεργες αναρτήσεις του νεαρού μοντέλου στο Facebook και η τελευταία selfie από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Αιθιοπία δημιουργούν πολλά ερωτήματα.

Φαίνεται ότι πριν τη σύλληψή της στο Χονγκ Κονγκ, η 19χρονη είχε αποφασίσει να κάνει τα πάντα για τη μεγάλη ζωή, ακόμη και να βάλει τη ζωή άλλων ανθρώπων σε κίνδυνο.

Η 19χρονη Ειρήνη φαίνεται ότι θαμπώθηκε από τα φώτα και τη μεγάλη ζωή της διεθνούς showbiz και έτσι έγινε υποχείριο στα χέρια αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η έκκληση του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ: "Σας ικετεύω, βοηθήστε με"

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

 

«Το παιδί μου το έστειλα στην Καλαμάτα να σπουδάσει και το βρήκα με κουκούλα στο κεφάλι στο Χονγκ Κονγκ. Δεν γνωρίζαμε για αυτό το ταξίδι. Είμαι σίγουρος ότι είναι αθώα. Την έμπλεξαν.  Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της» δήλωσε ο πατέρας της ο οποίος είναι αστυνομικός και έχει σοκαριστεί από την ώρα που έμαθε την είδηση-βόμβα

«Βέβαια όλα είναι επιλογή μας, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να σε μπλέξουν ειδικά με τέτοιες ουσίες έτσι; Την παραμύθιασαν το πιο απλό πράγμα.Απλά της άρεσαν τα ρούχα, να βγαίνουμε βόλτες, να βάφεται και α... θέλω να γίνω μοντέλο το είπε πει πολλές φορές. Και λόγω ύψους, ήταν πάρα πολύ ψηλή, ήταν αδύνατη…» δήλωσε συγγενής της στο Star.

«Ο χαρακτήρας της κοπέλας είναι πολύ τυπικός, στο νησί έδειχνε πολύ κουλ και άνετη. Τελευταία φορά την είδα δύο μέρες πριν μπει στο πλοίο για να φύγει για τις σπουδές της και μετά μιλήσαμε δύο φορές στο chat, στο facebook. Πιστεύω πως όλο αυτό το γεγονός το ζει γιατί κάποιοι της έβαλαν αέρα στο μυαλό με μεγάλα πράγματα» πρόσθεσε φίλος της.

Όπως λένε φίλοι και συγγενείς τον τελευταίο χρόνο η συμπεριφορά της 19χρονης είχε αλλάξει. Είχε γίνει πιο απόμακρη. Μετά ήρθε η φυγή από τη Λέσβο για να σπουδάσει στην Καλαμάτα και η ξαφνική εξαφάνιση, όπως επίσης το ταξίδι στην Αιθιοπία και στη συνέχεια στον Χονγκ Κονγκ που κανείς δεν γνώριζε.

Στο νησί κάποιοι έκαναν λόγο για ένα διαγωνισμό ταξιδιών:

«Εμένα αυτό μου είχαν πει στην αρχή. Ότι είναι σαν troll. Ότι και καλά επειδή έφυγε από το νησί σαν πρώτη φορά, κάποιοι το είπαν ότι και καλά κέρδισε ένα ταξίδι σε διαγωνισμό.Δεν ήξερα κιόλας για το World Star. Εγώ απλά ήξερα ότι έφυγε από το νησί για σπουδές» πρόσθεσε ένας άλλος φίλος της.

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΗΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 

«Μου είχε φανεί περίεργο στο facebook κάποιες φωτογραφίες και είμαι σίγουρος ότι ο ένας από εκεί από την Καλαμάτα ήταν standard το μεγάλο κεφάλι. Είμαι σίγουρος για αυτό. Μου είχε πει ότι είχε γνωρίσει ένα άνθρωπο. Δεν ηξεραν αν θα βγει κάπου καλά ή κάπου κακά. Αν θα συνεχιστεί όλο αυτό. Και τελικά κατέληξε έτσι η όλη υπόθεση. Κρίμα πάντως, πολύ κρίμα. Ο άλλος είμαι σίγουρος ότι θα το έχει ξανακάνει αυτό» δήλωσε φίλος της 19χρονης.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗ 19ΧΡΟΝΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

 

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας ο πρόξενος στο Χονγκ Κονγκ συναντήθηκε με τη νεαρή κρατούμενη στις φυλακές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία της και οι συνθήκες κράτησής της είναι ικανοποιητικές.

Το ερώτημα για της αρχές εκεί, αλλά και στην Ελλάδα είναι αν τα 2,5 κιλά κοκαΐνης προορίζονταν για το Χονγκ Κονγκ ή αν τελικός προορισμός ήταν η Ελλάδα.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top