Χαμός στην Πάτρα με καθηγητή που χαστουκίζει τους μαθητές του - «Δεν βρήκα άκρη όπου και αν απευθύνθηκα» λέει η μητέρα του

«Τον χτύπησα για να τον κάνω άνδρα», της απάντησε ο καθηγητής όταν του ζήτησε το λόγο / Νέα ενημέρωση 21:43

Ανάστατη είναι συνοικία της Πάτρας από καταγγελία μητέρας μαθητή Γυμνασίου της πόλης ότι καθηγητής χαστούκισε και κλώτσησε το παιδί της χωρίς λόγο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει ένορκες διοικητικές εξετάσεις που εκκρεμούν εις βάρος του για παρόμοια περιστατικά.

 «Δεν βρήκα άκρη όπου και αν απευθύνθηκα. Τον φοβούνται; Δεν γνωρίζω. Πάντως μέχρι και η αστυνομία παρενέβη στο σχολείο όταν ο ίδιος άνθρωπος είχε διαπληκτιστεί με συνάδελφό του. Σκεφθείτε τι έχει συμβεί με τα παιδιά μας», είπε στην εφημερίδα η μητέρα του 14χρονου.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Νοεμβρίου, όταν όπως υποστηρίζει η μητέρα, ο καθηγητής χαστούκισε και κλώτσησε τον γιο της.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να χτυπά τα παιδιά, καθώς τους ρωτά δήθεν αστειευόμενος ποιος θέλει ένα χαστούκι και πριν προλάβουν να του απαντήσουν τους χτυπά αρκετά δυνατά.

Η μητέρα έμαθε τυχαία για ό,τι είχε συμβεί και απευθύνθηκε αμέσως στη Διεύθυνσης του σχολείου, ενώ ζήτησε να συναντήσει και τον εκπαιδευτικό.

«Τον χτύπησα για να τον κάνω άνδρα, να μην είναι δειλός» ήταν η απάντηση του καθηγητή στη μητέρα και όταν η γυναίκα είδε ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί απευθύνθηκε και στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Υποσχέθηκαν πως θα δράσουν, όμως δεν την ενημέρωσαν καν ούτε για την ΕΔΕ που έχουν διαταχθεί σε βάρος του ώστε να πράξει ανάλογα.

Η μητέρα πιστεύει πως για άγνωστο λόγο κάποιοι φοβούνται τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό. «Μέχρι και περιπολικό μπήκε στο προαύλιο για να σταματήσει ο τσακωμός του με μία άλλη γυναίκα συνάδελφό του» είπε η καταγγέλλουσα, προσθέτοντας ότι η ιστορία έχει παρελθόν και είναι βέβαιο πως θύματα του καθηγητή έχουν πέσει πολλά παιδιά.

 

Δείτε περισσότερα στο video

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top