Θρίλερ με τον αγνοούμενο φοιτητή στην Κάλυμνο - Δεχόταν bullying από συμφοιτητές του;

Τι υποστηρίζει η μητέρα του – Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του Νικόλα, του νεαρού φοιτητή που αγνοείται για τέταρτη μέρα στην Κάλυμνο.

Το πρωί της Παρασκευής, η 1η ΕΜΑΚ που έχει φτάσει στο νησί, από την Αθήνα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, πυροσβέστες και εθελοντές, θα πραγματοποιήσει έρευνες στο μονοπάτι που ακολούθησε ο φοιτητής, από την περιοχή «Το χωριό» της Καλύμνου μέχρι και την πίσω πλευρά του βουνού, μια απόσταση περίπου 4 ωρών.

Τα σωστικά συνεργεία θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν ίχνη και ενδείξεις ζωής που θα τους οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Από κοντά όπως και όλες τις προηγούμενες ημέρες, θα είναι η μητέρα του νεαρού φοιτητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο φοιτητή στην Κάλυμνο – Ψάχνουν μέσα σε πηγάδι στην κορυφή του βουνού

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

 

Ο Νίκος Χατζηπαύλου, εξαφανίστηκε μετά από βόλτα που έκανε με το ποδήλατό του στη Κάλυμνο.

Ο 21χρονος που ζει στην Αθήνα είχε πάει στο νησί μαζί με τον πατέρα του για Σαββατοκύριακο για να δουν τη μητέρα του, η οποία είναι μόνιμα διορισμένη ως δασκάλα στο νησί της Καλύμνου. Τα ίχνη όμως χάθηκαν από το απόγευμα της Κυριακής.

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πού πήγαινε ο νεαρός υπό βροχή, χωρίς σάκο, νερό, χωρίς το κινητό του κι ενώ σε λίγες ώρες θα αναχωρούσε για Πειραιά.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μιλούν για μια πολύ δύσκολη μορφολογία του εδάφους με πολλά πηγάδια και σπηλιές, όπου και έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες, χωρίς όμως να έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποιο σημάδι του 21χρονου.

Μέχρι στιγμής πάντως, έχουν βρεθεί τα παπούτσια και οι κάλτσες του φοιτητή, ενώ η αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους κορυφώνεται. 

ΔΕΧΟΤΑΝ BULLYING Ο 21ΧΡΟΝΟΣ;

 

Η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της κατάθεση σύμφωνα με την οποία ο Νικόλας εκμυστηρευόταν σε φίλους πως δεν ήθελε να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο.

Η μητέρα του ωστόσο υποστηρίζει πως δεν είχε αναφέρει ποτέ κάποιο πρόβλημα με τους συμφοιτητές του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top