Με κόρνες από τις νταλίκες αποχαιρέτησαν οι συνάδελφοί του τον Γιάννη Ρούμελη που πνίγηκε στις πλημμύρες της Μάνδρας

Βροχή από λουλούδια σκέπασε το λευκό του φέρετρο – Ψάχνουν ακόμα τον τελευταίο αγνοούμενο

Συγκλονίζει το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ρούμελη. Ο συνάδελφοι του τον αποχαιρέτησαν με τις κόρνες απ' τις νταλίκες, ενώ βροχή από λουλούδια σκέπαζε το λευκό φέρετρο του.

Ήταν όλοι εκεί, αγαπημένοι, απλός κόσμος αλλά κυρίως οι συνάδελφοί του, που αποχαιρέτησαν τον Γιάννη με τον πιο γνώριμο για κείνους ήχο, δίχως να σταματήσουν να πατούν τα κλάξον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Δυο φορές ντύθηκε στα μαύρα η οικογένεια του Γιάννη Ρούμελη που «χάθηκε» στη Μάνδρα

ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ

 

Για την οικογένεια του αγννοούμενου Χρήστου Γεωργακόπουλου ο χρόνος σταμάτησε πριν 7 μέρες, σ' εκείνο το πρωινό της «μαύρης» Τετάρτης.

Σε μια καντίνα της Μάνδρας ο 70χρονος έπινε καφέ με τους φίλους του πριν το κυνήγι. Μαζί είχε τα πιστά κηνυγόσκυλα του τα οποία λάτρευε.

«Πήγε να προστατεύσει και να φυλάξει τα σκυλιά του, τα κυνηγόσκυλα και αφού κατέβηκε ο χείμαρρος τον παρέσυρε κι αυτή τη στιγμή είναι ακόμη δυστυχώς αγνοούμενος» δήλωσε στο Star ο Χρήστος Νικολάου, δήμαρχος δυτικής Αχαϊας και φίλος του αγνοούμενου.

Άνδρες της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή του στρατού ψάχνουν μέρα νύχτα, ακολουθώντας το διεθνές πρωτόκολλο αναζητήσεων σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Στην αρχή μπαίνουν τα σκυλιά, μετά μπαίνουν οι ομάδες και μετά μπαίνουν τα ντόουζερ, τα σκαπτικά μηχανήματα ώστε να υπάρχει μια πλήρης εικόνα του πεδίου.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή του Αμαξοστασίου, εκεί όπου δυστυχώς βρέθηκαν νεκροί 3 ακόμη άνθρωποι.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top