Μίνα Αρναούτη: «Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένος» - «Έκανε ένα λάθος και το πλήρωσε με τη ζωή του»

Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει πάει στον τάφο του τραγουδιστή

Είκοσι ένα μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη δίνει την πρώτη της συνέντευξη που θα μεταδοθεί σήμερα στην εκπομπή «Αυτοψία».

Απόσπασμα της συνέντευξης μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίνα Αρναούτη: «Είδα ότι πηγαίναμε στον τοίχο. Ο Παντελής οδηγούσε»

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ

 

«Είχα την αίσθηση ότι δεν μπόρεσε να το ελέγξει. Σαν να το άφησε να φύγει. Άκουσα ότι μπορεί να τον πήρε ο ύπνος αλλά δεν το πιστεύω. Επειδή φοβήθηκα τον κοίταζα. Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένος. Αν έδειχνε μεθυσμένος, θα ήμουν η πρώτη που θα έφευγε με ταξί»

ΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ

 

«Ρώταγα για τον Παντελή "πού είναι;" και μου έλεγαν πως έχει χτυπήσει το πόδι του. Ρώταγα "έχει πάει στην πρεμιέρα, τι έγινε"; Μου είπαν 2 μήνες μετά την αλήθεια. Μια μέρα η μητέρα μου, μου είπε πως "Μίνα ο Παντελής έφυγε τη μέρα που έγινε το ατύχημα"».

ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΕΓΩ

 

«Έλεγαν πολύ άσχημα πράγματα. Δε φανταζόμουν ότι αυτόν τον κόσμο μπορεί να τον συναντήσω ποτέ στη ζωή μου και ότι βρίσκεται εκεί έξω. Μου έλεγαν “να μείνεις ανάπηρη, εσύ τον σκότωσες”».

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ

 

«Η ιστορία πουλούσε πολύ. Ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός. Ήθελαν να αθωωθεί ο ήρωάς τους το καταλαβαίνω είναι λογικό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι ένοχος. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Δεν έχω βγει ποτέ να πω για τον Παντελή ότι εκείνος έφταιξε. Εκείνοι γιατί δε μπορούν να δεχτούν ότι ήταν ένας άνθρωπος που έκανε ένα λάθος και δυστυχώς το πλήρωσε με τη ζωή του».

ΤΙ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

 

«Θα έπρεπε να έρθουν στο νοσοκομείο να με βρουν, να μιλήσουν μαζί μου, να ακούσουν τι έχω να τους πω και μετά να κινηθούν ανάλογα αλλά δεν ήρθαν ποτέ (…)Δε θα στραφώ δικαστικά κατά της οικογένειας. Μόνο κατά της ασφαλιστικής».

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ

 

«Δε μπόρεσα να πάω ποτέ στο σημείο όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα πάρα πολύ. Νιώθω πολύ παρείσακτη σε αυτό το χώρο. Αν δεν θέλουν οι δικοί του και μου στέλνουν αγωγές πώς να πάω; Εκείνοι είναι δικοί του άνθρωποι. Νιώθω ξένη».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top