«Μύρισαν» Χριστούγεννα – Βιτρίνες στολίζονται και πόλεις της Ελλάδας μεταμορφώνονται

Στο κλίμα μας βάζουν και οι κατάλευκες εικόνες από τα πρώτα χιόνια σε διάφορες περιοχές της χώρας

Aπό το πρωί της Τρίτης, κατάλευκες εικόνες από διάφορες περιοχές της χώρας μας κάνουν το γύρο του διαδικτύου και μας βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Όπως θα δείτε και στο video, οι κάτοικοι στα Ζαγοροχώρια  ξύπνησαν με τις γύρω βουνοκορφές πασπαλισμένες από χιόνι, ενώ "σεισμό" προκάλεσε στο Instagram το βίντεο που μας πάει βόλτα με το αυτοκίνητο στο παγωμένο Καϊμακτσαλάν.

Φέτος από νωρίς συνέργεια του δήμου Θεσσαλονίκης τοποθέτησαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους, το οποίο πλαισιώνεται από άλλα 8 μικρότερα που προμηθεύτηκαν από το πανεπιστημιακό δάσος ταξιάρχη. Η φωταγώγηση θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου.

Και η πόλη των Τρικάλων όμως έχει μεταμορφωθεί. Ο πατροπαράδατος πια μύλος των Ξωτικών είναι σχεδόν έτοιμος και θα ανοίξει τις πύλες του την 1η Δεκεμβρίου.

Δειλά δειλά έχει ξεκινήσει να στολίζεται και η Αθήνα με τα μαγαζιά να διακοσμούν τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες τους. Εμείς βρεθήκαμε στην αγορά του Χαλανδρίου, όπου ορισμένοι καταστηματάρχες έχουν αναγάγει τον στολισμό βιτρίνας σε τέχνη.

Η φαντασία χτυπάει κόκκινο με σκοπό «ξυπνήσουν» τα χριστουγεννιάτικα αισθήματα των καταναλωτών.

 

Δείτε περισσότερα στο video.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top