Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» κοντά στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας

Tα δύο ιδρύματα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τους κατοίκους της Μάνδρας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες

Ο Σύλλογος "ΕΛΠΙΔΑ" κοντά στους κατοίκους της Μάνδρας

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» ένωσαν τις δυνάμεις τους μπροστά στο δράμα των κατοίκων της Μάνδρας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Μετά από την επικοινωνία που είχε η Πρόεδρος κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τη Δήμαρχο της Μάνδρας κυρία Ιωάννα Κριεκούκη, ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και το Ίδρυμα έστειλαν μία πρώτη αποστολή 1.100 ισοθερμικών παιδικών μπουφάν για να αντιμετωπιστούν άμεσα τα πρώτα κρύα.

Η κυρία Βαρδινογιάννη συνοδευόμενη από την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, επισκέφθηκε την πληγείσα περιοχή, συζήτησε με τη Δήμαρχο και κατέγραψε σε ποιες ελλείψεις και άμεσες ανάγκες των δημοτών η «ΕΛΠΙΔΑ» και το Ίδρυμα μπορούν να γίνουν αρωγοί, ώστε να επανέλθουν, και φανερά συγκινημένη άκουσε τις δραματικές μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν μέσα σε λίγη ώρα να καταστρέφεται το «βιός» τους ή έχασαν τους αγαπημένους τους.

Η κυρία Βαρδινογιάννη δήλωσε συγκλονισμένη: «Εμάς, στην «ΕΛΠΙΔΑ» και στο Ίδρυμα ο καθημερινός αγώνας των παιδιών για τη ζωή, μας έχει δείξει ότι κανένας δεν πρέπει να χάνει την ελπίδα. Το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό! Είμαι, λοιπόν, βέβαιη ότι με τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων μας θα τα καταφέρετε. Η ζωή θα ξαναρχίσει!»

Μάλιστα η κυρία Βαρδινογιάννη υποσχέθηκε ως επόμενο βήμα ένα μέρος από τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ να διατεθεί για τη στήριξη των πληγέντων. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top