Mε κρύο και χιόνια ξεκινά η εβδομάδα!

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού από τη Δευτέρα

Mε κρύο και χιόνια ξεκινά η εβδομάδα!

Καταστροφές και πλημμύρες αφήνει πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας Ζήνων που χτυπά από το βράδυ του Σαββάτου τη χώρα. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Πάτρα, όπου κινδυνεύσαν μάλιστα μια μητέρα με το παιδί της.

ΠΑΤΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ "ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Λάσπη πέτρες και ξύλα έχουν γεμίσει την παραλιακή ζώνη της Πάτρας από τα Βραχνέικα μέχρι το Ρίο. Ο δρόμος έκλεισε, ενώ πλημμύρισαν αρκετοί δρόμοι στην πόλη.

Η κυρία Βασιλική κάτοικος στη Ναύπακτο έχει αγανακτήσει. Έμεινε ξάγρυπνη όλη τη νύχτα για να μην εισβάλλει η θάλασσα στο σπίτι της. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που η περιουσία της κινδυνεύει από την καταιγίδα. Και δεν είναι η μόνη.

Στο Μεσολόγγι οι δυνατοί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και η θάλασσα βγήκε στο δρόμο.

Ο Ζήνων προκάλεσε επίσης κατολίσθηση στο δρόμο του Δομοκού με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διακοπεί για αρκετή ώρα.

Στο Πλατύ Ημαθίας οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους από την κακοκαιρία. Τα χωράφια έχουν πλημμυρίσει και τα σπίτια έχουν γεμίσει νερά.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κρύο και χιόνια.

Συγκεκριμένα από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν: τη Δευτέρα (20-11-2017) μέχρι το μεσημέρι η Ήπειρος, μέχρι το βραδύ η Θράκη και η Ανατολική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις κυρίως πάνω από τα 700 μέτρα, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα (κυρίως τις πρωινές ώρες). Στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις πάνω από τα 700 μέτρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top