Αποκλειστικό: 19 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες - Βίντεο ντοκουμέντο από την ανάσυρση των πτωμάτων

Δίχως τέλος η τραγωδία

Δεν έχει τέλος η τραγωδία που προκάλεσε η φονική πλημμύρα στη δυτική Αττική. Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκαν οι σοροί τριών αντρών με τη λίστα των νεκρών να ανεβαίνει στους 19, ενώ αγνοούνται άλλοι τρεις άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της Ελευσίνας, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα. Είδαν τις σορούς του 29χρονου Πέτρου Κωλέτση και του 58χρονου Δημήτρη Δημητρόπουλου ανάμεσα σε κάτι καλαμιές.

Όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR, άνδρες του λιμενικού σώματος προσπαθούν να ανασύρουν τις σορούς. Μάλιστα η μία από τις σορούς είχε σφηνωθεί στα βράχια και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων αποστολών.

«Ένας νεαρός βούτηξε και τον έβγαλε από την άλλη μεριά τον άλλον. Αυτό εδώ τον έβγαλε με τα χέρια ο κύριος ο αξιωματικός του λιμεναρχείου», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Αγνοούμενοι παραμένουν ο Σωτήρης Πίνης, οδηγός φορτηγού, ένας κυνηγός και ένας ιδιοκτήτης καντίνας των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Συγκίνηση προκαλούν τα δύο σκυλιά ενός από τα 19 θύματα της τραγωδίας. Μέρες τώρα δεν έχουν φύγει στιγμή από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός το αφεντικό τους, ο Βασίλης Νάστος. Θλιμμένα τριγυρίζουν μέσα στα λασπόνερα περιμένοντας τον.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top