Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια: Δεκαέξι συλλήψεις και 23 προσαγωγές

Στον Ευαγγελισμό η άτυχη δικηγόρος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο πόδι της - Nέα ενημέρωση: 18-11-2017 08:40

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα οι δεκαέξι που συνελήφθησαν χθες από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, όπου έγιναν και 23 προσαγωγές (τελικά αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι).

Οι χθεσινές μάχες σημειώθηκαν γύρω από τις οδούς Μπουμπουλίνας, Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη  λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, αφού είχε ολοκληρωθεί η πορεία του Πολυτεχνείου.

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις, με τα ΜΑΤ να απαντούν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά.

Τα επεισόδια άρχισαν να εκτονώνονται κατά τις 11 το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη: Επεισόδια στα Εξάρχεια: Σοβαρός τραυματισμός 50χρονης δικηγόρου - Της καρφώθηκε φωτοβολίδα στο πόδι (σκληρό video)

Σοκ έχει προκαλέσει, εν τω μεταξύ, το περιστατικό με τη δικηγόρο που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από ομάδα κουκουλοφόρων στην συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη.

Η άτυχη γυναίκα συνομιλούσε με φωτορεπόρτερ όταν η φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι της, με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να τη σβήσουν για περίπου ένα λεπτό.

Η 50χρονη δικηγόρος κυριολεκτικά σφάδαζε στο έδαφος από τους πόνους και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση καθώς έσπασε το πόδι της από τη φωτοβολίδα.

Επεισόδια, πάντως, συνέβησαν και στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα μετά τις πορείες για το Πολυτεχνείο, με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top