Δραματικές ώρες αγωνίας για τους έξι αγνοούμενους της Μάνδρας

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει η Μάνδρα μετά από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους, ενώ αγνοούνται ακόμα έξι.

Ολόκληρα σπίτια γκρεμίστηκαν από τα ορμητικά νερά, τα οποία παρέσυραν μέχρι και βαριά φορτηγά.

Άνδρες της ΕΜΑΚ και συγγενείς των αγνοουμένων δίνουν μάχη με το χρόνο για να εντοπίσουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Στη Μάνδρα εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Οι συγγενείς 30χρονου οδηγού που αγνοείται έψαχναν μέσα στα ρούχα που είχαν βρει τα σωστικά συνεργεία. Εκεί όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του Star, Βαγγέλης Γκούμας, βρήκαν ένα μπλε μπουφάν και προσπαθούσαν να εντοπίσουν, ρωτώντας φίλους και άλλους συγγενείς,  αν είναι το μπουφάν που φορούσε ο ο νεαρός οδηγός.

Όλοι ελπίζουν για το καλύτερο, ενώ αγωνία κυριαρχεί και για άλλους πέντε αγνοούμενους σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Το έργο των ανδρών της ΕΜΑΚ είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκονται οι αγνοούμενοι, καθώς ο χείμαρρος μπορεί να τους έχει παρασύρει οπουδήποτε.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι συνεχίζουν τις προσπάθειες να σώσουν ότι μπορεί να σωθεί από τις περιουσίες της, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες αφού για τρίτη μέρα αρκετές περιοχές παραμένουν χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top