Σαρώνει η κακοκαιρία και τη Μακεδονία – Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα στο Λιτόχωρο

Εκατοντάδες κλήσεις δέχτηκε η πυροσβεστική από πολίτες

Σαρώνει η κακοκαιρία και τη Μακεδονία

Μετά την τραγική κατάληξη που είχε η θεομηνία στη Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο, όπου 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες, η κακοκαιρία πλέον πλήττει και τη βόρεια Ελλάδα, όπου τα φαινόμενα άρχισαν από το πρωί να είναι έντονα στην Κεντρική Μακεδονία.

Στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης στις 04:00 τα ξημερώματα η πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε 10 περιπτώσεις λόγω πτώσης δέντρων στην Τούμπα, στη Χαριλάου και την Καλαμαριά.

Διαβάστε επίσης: Εθνική τραγωδία: 15 νεκροί, 23 τραυματίες και 1 αγνοούμενος - Φόβοι πως θα μεγαλώσει η λίστα

«Μητέρα φοβάμαι… Πνιγόμαστε»: Τα τελευταία λόγια του 35χρονου που πνίγηκε στη Μάνδρα

Ποια σημεία του εθνικού δικτύου στην Δυτική Αττική παραμένουν κλειστά

Κλειστά τα σχολεία σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Δεν θα ανοίξουν και 20 σχολεία του δήμου Αθηναίων

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα δέντρα έπεσαν σε σταθμευμένα ΙΧ, ευτυχώς όμως δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημιές.

Ωστόσο στο Λιτόχωρο Πιερίας, στην περιοχή Πλάκα, η Πυροσβεστική επενέβη για να απεγκλωβίσει δύο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Επίσης, δέχθηκε τουλάχιστον 100 κλήσεις στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 80 στην Κατερίνη, 50 στα Γιαννιτσά και 10 στη Γουμένισσα.

Τέλος στη Θεσσαλονίκη, αν και τα φαινόμενα είναι ηπιότερα, κλειστή είναι η παλιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στα όρια με το νομό Πέλλας και η κυκλοφορίας των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους δρόμους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top