Η ευρηματική απάντηση κρεοπώλη στους αντιεξουσιαστές που έσπασαν το κρεοπωλείο του στα Εξάρχεια!

Oι αντιεξουσιαστές, λίγες ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου μοιράζουν φυλλάδια στους κατοίκους των Εξαρχείων

Έναν ευρηματικό τρόπο βρήκε ο γνωστός κρεοπώλης των Jumbo για να απαντήσει στους αντιεξουσιαστές που του έσπασαν το κατάστημα διαμαρτυρόμενοι για τα ζώα που θανατώνονται.Οι αντιεξουσιαστές πάντως προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω, δίνοντας οδηγίες στους κατοίκους των Εξαρχείων εναντίον των αστυνομικών.

«Δεν θέλω να προκαλώ και κανέναν, τώρα γιατί συνέβη, συνέβη…..» είπε στο Star, o κρεοπώλης Γιάννης Μαρόλης.

Αυτό το γκράφιτι στο κρεοπωλείο δείχνει τον ίδιο να κρατά έναν… έγχορδο μπαλτά. Απάντηση στον Αντισπισιστικό Πυρήνα Σφυροφόρων Καταδρομέων που βάζουν στόχο τα κρεοπωλεία;

«Δεν είναι απάντηση, εγώ έχω τελειώσει με αυτό το πράγμα, δεν θέλω να συνεχιστεί  δεν ήταν για μένα βασικά. Ο μπαλντάς είναι κιθάρα γιατί εμεί εδώ πέρα γελάμε. Είναι ένα μαγαζί που έχει πέντε έξι υπαλλήλους που εργάζονται, ζουν τις οικογένειές τους  και όποιος μπαίνει εδώ μέσα περνάει καλά.» είπε ο κρεοπώλης.

Πριν από λίγες ημέρες η ομάδα Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων επιτέθηκαν με σφυριά  στο κρεοπωλείο του σπάζοντας την Βιτρίνα και  σκίζοντας τα λάστιχα του αυτοκινήτου του.  Την ίδια στιγμή οι αντιεξουσιαστές, λίγες ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου μοιράζουν φυλλάδια στους κατοίκους των Εξαρχείων.

Oι αντιεξουσιαστές, λίγες ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου μοιράζουν φυλλάδια στους κατοίκους των Εξαρχείων

Οι αντιεξουσιαστές δίνουν τέσσερις βασικές οδηγίες. Πρώτον να ανοίξουν τις πόρτες των πολυκατοικιών  σε περιπτώσει που διώκονται κάποιοι από αστυνομικούς, δεύτερον τις πόρτες από τις ταράτσες για να μπορούν να  ανέβουν πάνω, ακόμη να ρίξουν γλάστρες αν βλέπουν αστυνομικούς και τέταρτον κουβά με νερό προκειμένου να αντιμετωπίζουν τα χημικά.

Την ίδια στιγμή όμως η  αστυνομία πήρε άμεσα μέτρα για την προστασία των ΜΑΤ. Ήδη στην  Χαριλάου Τρικούπη  όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες οι αστυνομικοί  με πλήρη εξάρτηση,  όπως κράνη και αυτόματα όπλα,   δεν θα διστάζουν να ρίξουν στο ψαχνό αν απειληθούν.

Την ίδια στιγμή λάδι στην φωτιά έρχεται να ρίξει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης  για τις καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα, χαρακτηρίζοντας τα μέλη του ως ακτιβιστές.

«Επειδή, δε, έχει γίνει μόνιμο τροπάρι να αναφέρονται στον Ρουβίκωνα και το γνωστό ακτιβισμό με το πέταγμα του τρικ για την Ηριάννα και τον Περικλή πριν από δύο μήνες στο προαύλιο της Βουλής, θέλω να σας παραπέμψω στην τρισέλιδη επιστολή μου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να επισημάνω ότι δεν μιλάω δημόσια για λεπτά επιχειρησιακά θέματα».

 

 

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

http://www.star.gr/tv/el/Pages/News.aspx?artId=9&artTitle=kentriko_deltio_eidiseon

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top