Τι ζητά μέσα από τη φυλακή η Δήμητρα Βούλγαρη - Καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του καπετάνιου συζύγου της

Υποστηρίζει και επιμένει πως είναι αθώα

Μπορεί η Δήμητρα Βούλγαρη η οποία έγινε γνωστή στα ΜΜΕ ως «μαύρη χήρα» της Αργολίδας να καταδικάστηκε τον Δεκέμβριο του 2016 σε ισόβια για τη δολοφονία του καπετάνιου συζύγου της, όμως η ίδια επιμένει στην αθωότητά της και ελπίζει πως το δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα αλλάξει την αρχική απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισόβια κάθειρξη στην «μαύρη χήρα» της Αργολίδας-Κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για την δολοφονία του Καπετάνιου

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο σύνήγορος της Δήμητρας Βούλγαρη, Αλέξης Στεφανάκης, τόνισε πως «και η δική μου άποψη και της Δήμητρας της Βούλγαρη είναι ότι έχουμε μια γυναίκα απόλυτα αθώα που είναι στη φυλακή με την ποινή της ισόβιας καθείρξεως. Αυτό πιστεύουμε ακράδαντα πως θα αλλάξει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μάνα της «μαύρης χήρας» ξεσπάει μετά την ισόβια καταδίκη της κόρης της- «Δεν με άφησαν να καταθέσω»

Ποιο είναι το πρόβλημα; Όπως τόνισε ο κος Στεφανάκης, «για να φτάσουμε στο Εφετείο και να αποδείξουμε την αθωότητα της, πρέπει πρώτα η Πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου δικαστηρίου να μας φέρει την απόφαση. Αν είναι από απύθμενη ανικανότητα, από αδιαφορία ή για οποιοδήποτε λόγο δεν με ενδιαφέρει. Την έχω επισκεφτεί 2 φορές στην Τρίπολη για να την παρακαλέσω μας φέρει την απόφαση. Αυτό ισχύει τόσο την υπεράσπιση της Βούλγαρη, όσο και την οικογένεια του θύματος γιατί έχουμε έναν νεκρό που δεν πρέπει να ξεχνάμε».

Τέλος, ο συνήγορος της δράστιδας τόνισε πως «έχουν διαβιβαστεί με απόφαση του δικαστηρίου, τα πρακτικά στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών προκειμένου να διερευνήσει την τέλεση του συγκεκριμένου αδικήματος από άλλον ύποπτο».

 

 

Δείτε περισσότερα στο video
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top