11χρονος εγκλωβίστηκε σε σιδερένιο κλουβί μέσα στο βυθό της Αλοννήσου

Πανικός στο λιμάνι του νησιού

11χρονος σώθηκε από θαύμα στην Αλόννησο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο λιμάνι της Αλοννήσου, όταν ένα αγοράκι 11 ετών έπεσε στη θάλασσα κατά λάθος, ενώ βρισκόταν εγκλωβισμένο μέσα σε ένα συρόμενο σιδερένιο κιβώτιο μεταφοράς δεμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός έπαιζε με το κιβώτιο στην παραλία σέρνοντάς το δεξιά και αριστερά. Κάποια στιγμή μπήκε μέσα, παγιδεύτηκε και στην προσπάθειά του να βγει το κιβώτιο τσούλησε προς την πλευρά της θάλασσας.

Αμέσως ο αντιδήμαρχος Αλοννήσου, Άγγελος Αργυρίου και ο καπετάνιος του Flying Dolphin Ερατώ, Γιάννης Βερύκιος βούτηξαν στην παγωμένη θάλασσα και κατάφεραν τελευταία στιγμή να σώσουν το αγοράκι από βέβαιο πνιγμό.

Το μεταλλικό κιβώτιο είχε βυθιστεί με το πλαϊνό μέρος στον πάτο και ο 11χρονος κοιτούσε μπροστά με το πρόσωπο στραμμένο προς την επιφάνεια της θάλασσας. Το παιδί έμεινε έτσι τουλάχιστον 20 – 25 δευτερόλεπτα πριν καταφέρουν να το σώσουν οι δύο άνδρες.

Στο λιμάνι βρισκόταν επίσης δύο γιατροί και μια νοσοκόμα και όταν το παιδί απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, του πρόσφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν να το συνεφέρουν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top