35ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας - Το περίπτερο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας έγινε πόλος έλξης για χιλιάδες συμμετέχοντες

Δείτε το βίντεο

Πάνω από 50.000 άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης έτρεξαν στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Είναι αριθμός ρεκόρ για την διοργάνωση, η οποία ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη το μήνυμα του «Eυ αγωνίζεσθε».

Αποδεικνύοντας τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής οι μαραθωνοδρόμοι τερματίζουν στο Καλλιμάρμαρο.

Αθλητές, απλός κόσμος, Έλληνες και ξένοι ,μικροί και μεγάλοι έτρεξαν άλλοι στα 5 άλλοι στα 10 και άλλοι στην αυθεντική μαραθώνια διαδρομή των 42,2 χιλιομέτρων. Αυξημένη ήταν και η συμμετοχή των γυναικών.

Διαβάστε επίσης: Μια γιορτή ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας – Ο απόγονος του Φειδιππίδη, η μπαλαρίνα και άλλα ευτράπελα

Χρόνο με το χρόνο ο αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας γιγαντώνεται. Φέτος σε όλες τις αποστάσεις έτρεξαν 51.000 δρομείς από 101 χώρες.

Ο δημοσιογράφος του Star, Νίκος Αρμένης για ακόμα μια χρονιά έτρεξε στον Μαραθώνιο:

«Πάντα τρέχω για μια σειρά από λόγους, φέτος έτρεξα για το Όραμα Ελπίδας, για αυτά τα παιδιά που κάνουν τον πιο μεγάλο Μαραθώνιο» είπε συγκινημένος στην κάμερα του Star.

Το περίπτερο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας έγινε πόλος έλξης για χιλιάδες συμμετέχοντες αλλά και μαραθωνοδρόμους, οι οποίοι έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

«Τι πιο ελπιδοφόρο, τι πιο αξιόλογο, από το να βοηθήσει κανείς με το να γίνει δότης μυελού των οστών, να βοηθήσει παιδιά, να βοηθήσει οικογένειες, να τερματίσουν με επιτυχία τον δικό τους προσωπικό μαραθώνιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top