Ήρθε στην Κέρκυρα για διακοπές και πνίγηκε από την κακοκαιρία

Από θαύμα σώθηκαν η γυναίκα και τα παιδιά του

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για τον θάνατο ενός άνδρα στην Κέρκυρα από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει το νησί τα τελευταία 24ωρα.

Διαβάστε επίσης: Κέρκυρα: Ένας νεκρός από τη σφοδρή κακοκαιρία στο νησί

Νεκρός είναι ένας 57χρονος από την Αγγλία, που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα του νησιού έφτασε με την οικογένειά του στην Κέρκυρα το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου για ολιγοήμερες διακοπές.

Το Σάββατο η οικογένεια επέστρεφε από βόλτα με το τζιπ που είχαν νοικιάσει, εν μέσω σφοδρής καταιγίδας. Ξαφνικά στο δρόμο προς το σπίτι, ένας χείμαρρος ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος.

Η γυναίκα και τα παιδιά του κατάφεραν τελευταία στιγμή να εγκαταλείψουν το όχημα, όμως ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και πνίγηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

Μεγάλες οι ζημιές στην Κέρκυρα από την κακοκαιρία

Την ίδια ώρα μεγάλες είναι οι ζημιές στην Κέρκυρα από τη σφοδρή κακοκαιρία, κυρίως στον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης, αλλά και σε σπίτια και δρόμους, καθώς ανεμοστρόβιλός σάρωσε το νησί το βράδυ του Σαββάτου.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε η Λευκίμμη, ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Γεώργιο, στα Μελίκια και στο Περιβόλι.

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, Ευθύμιο Γεωργακόπουλο, ο ανεμοστρόβιλος πέρασε από τις περιοχές Μαραθιάς, Άγιος Γεώργιος, ενώ έχουν σημειωθεί ζημιές σε στύλους της ΔΕΗ και σε σπίτια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top