Αποβλήθηκε μαθητής γιατί σκαρφάλωσε σε στύλο φωτισμού για να κρεμάσει την ελληνική σημαία

Σάλος από την απόφαση του διευθυντή του Λυκείου - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:44

Αποβολή από το σχολείο του πήρε, παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, μετά από απόφαση του διευθυντή, μαθητής Λυκείου στο Ηράκλειο Κρήτης γιατί σκαρφάλωσε σε στύλο φωτισμού και ύψωσε την ελληνική σημαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε στο Λύκειο Γαζίου, με τον διευθυντή να αιτιολογεί την απόφασή του, υποστηρίζοντας ότι αυτό που έκανε ο μαθητής ήταν επικίνδυνο.

Μαθητές και γονείς πάντως καταγγέλλουν ότι εδώ και τέσσερα χρόνια δεν υπήρχε υψωμένη στο σχολείο η ελληνική σημαία, κάτι για το οποίο είχαν παραπονεθεί επανειλημμένως οι μαθητές.

Την παραμονή λοιπόν της 28ης Οκτώβριου, ο μαθητής, μέλος του 15μελούς, θέλησε να υψώσει τη σημαία λόγω της ημέρας και σκαρφάλωσε σε στύλο φωτισμού που βρίσκεται εντός του σχολείου και ύψωσε τη σημαία.

Χθες, Πέμπτη, η διεύθυνση του Λυκείου κάλεσε τον μαθητή και του γνωστοποίησε ότι παίρνει αποβολή γιατί η πράξη του αυτή ήταν πολύ επικίνδυνη και θα μπορούσε να έχει κάποιο ατύχημα.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, Γιώργος Τερζάκης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το περιστατικό αυτό και θα το διερευνήσει. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top