Καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Μανώλη Αναδρανιστάκη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις πλήττουν από χθες, Τρίτη, το βράδυ τη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο και επεκτείνονται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η κακοκαιρία, η οποία θα υποχωρήσει σταδιακά τις βραδινές ώρες, προκάλεσε ζημιές σε καλλιέργειες και προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού έστρωσε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί λευκό χαλί στον νομό Αργολίδας, έκαψε ελιές και εσπεριδοειδή κι έφερε σε απόγνωση τους κατοίκους της περιοχής.

Ανάλογες εικόνες καταγράφηκαν και στη Νέστανη της Αρκαδίας, όπου το άγριο χαλάζι ακολούθησε νεροποντή η οποία μετέτρεψε τους δρόμους του χωριού σε ποτάμια.

Χθες το βράδυ στην Κεφαλονιά απανωτοί κεραυνοί έκαναν τη νύχτα μέρα. Στην Κόρινθο άνοιξαν οι ουρανοί και το ανεμοβρόχι έριξε τη βαριά του κουρτίνα πάνω στην πόλη. Στη Ζαχάρω Ηλείας η μπόρα και το χαλάζι προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές. Από την κακοκαιρία δεν γλίτωσε ούτε η Αθήνα.

Στην Πάτρα ένας κεραυνός προκάλεσε προκάλεσε πυρκαγιά, η οποία όμως γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ η πρωινή καταιγίδα άφησε πίσω της φωτογραφικά ενσταντανέ μοναδικής ομορφιάς.

Δείτε στο βίντεο αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο του Star, Μανώλη Αναδρανιστάκη

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top