Σε άλλο διαμέρισμα εγκαταστάθηκε ο μικρός Αμίρ – Το μήνυμα Κρητικού ιερέα κατά του φασισμού

Ο Αφγανός μαθητής εκτός από σπίτι θα αλλάξει και σχολείο

Μετά τη διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι μέχρι να αναχωρήσει με την οικογένειά του για τη Γερμανία, όπου μένει ο πρόσφυγας πατέρας του, θα ζει με ασφάλεια στην Ελλάδα, ο μικρός Αμίρ έχει εγκατασταθεί οικογενειακώς σε άλλο διαμέρισμα, ενώ θα αλλάξει και σχολείο ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος να δεχθεί νέα επίθεση σαν αυτή με πέτρες, στο προηγούμενο σπίτι όπου έμενε στη Δάφνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣHΣ:

Η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα για τον μικρό Αμίρ

O Aλέξης Τσίπρας έκανε δώρο στον 11χρονο Αμίρ μια ελληνική σημαία

Ντροπή! Έκαναν λαμπόγυαλο το σπίτι του μικρού Αμίρ που θα κρατούσε τη σημαία την 28η Οκτωβρίου (Φώτο)

Μάνα Αμίρ: «Γλίτωσα τα παιδιά μου από το Αφγανιστάν, θα κινδυνεύσουν στην Ελλάδα;»

O Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε στο Μαξίμου τον μικρό Αμίρ

Την ίδια στιγμή πάντως, ποικίλες είναι οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης για το αν ο μικρός Αμίρ δικαιούτο ή όχι να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση.

Κατηγορηματικά αντίθετος δηλώνει ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος είχε αντιδράσει ανάλογα και κατά της αλλαγής φύλου ανηλίκων, μέσω Facebook.

«Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. Αδιαπραγμάτευτο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εντελώς αντίθετη άποψη εξέφρασε ο Κρητικός ιερέας Χαράλαμπος Λίβυος-Παπαδόπουλος, που έγινε πανελλήνια γνωστός όταν έδωσε συγχαρητήρια στο γιό του, επειδή δεν πέρασε σε πανεπιστήμιο:

«Φρόντισε να ξυρίζεις συχνά το "μουστάκι" του φασίστα που φυτρώνει μέσα σου. Να πλένεις την κουκούλα του ρουφιάνου που διψά να στείλει την ζωή στο απόσπασμα. Κρύψε τις πέτρες που κουβαλάς στις τσέπες σου, γιατί βαραίνουν την ψυχή σου. Τσάκισε τον φασίστα που ζει μέσα σου, το φοβισμένο αυτό ανθρωπάκι που δεν αντέχει το διαφορετικό γιατί τρέμει τον εαυτό του. Και μάθε επιτέλους ότι Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει…»

Ο Γιάννης Μουζάλας αναμένεται να είναι αυτός που θα συνοδεύσει το μικρό Αμίρ στο νέο του σχολείο.

 

Δείτε περισσότερα στο video.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top