Mαθήτρια-κομάντο στη Σάμο: Εξουδετέρωσε επίδοξο βιαστή με λαβή καράτε - Tι λέει στο Star ο ιερέας πατέρας της

Τα μαθήματα πολεμικής τέχνης που την έσωσαν / Νέα ενημέρωση 20:10

«Μάθε τέχνη κι άστηνε» λέει ο σοφός λαός, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση μιας 15χρονης μαθήτριας από το Βαθύ της Σάμου.

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, η τέχνη δεν αναφέρεται σε κάποιο επάγγελμα, αλλά στις πολεμικές τέχνες οι οποίες βοήθησαν την ανήλικη να εξουδετερώσει με μια λαβή καράτε τον επίδοξο βιαστή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα εφάρμοσε πιστά όσα είχε διδαχθεί, όταν ένας αλλοδαπός προσπάθησε το μεσημέρι της Παρασκευής αρχικά να την κλέψει και μετά να ασελγήσει σε βάρος της.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η ανήλικη κοπέλα  πήγαινε να πάρει τη μητέρα της από τη δουλειά της όταν στην περιοχή του Δημοτικού Γηροκομείου, ένας μετανάστης προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα της. Η μαθήτρια την συγκράτησε και όταν ο αλλοδαπός είδε ότι δεν θα τα κατάφερνε, προσπάθησε να την… «χουφτώσει»!

Ωστόσο η 15χρονη τον έβγαλε… νοκ άουτ, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, με αποτέλεσμα να αοφνιδιαστεί και να τραπεί σε φυγή.

Η ψύχραιμη μαθήτρια διηγήθηκε στους γονείς της τι συνέβη και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου έδωσε κατάθεση και πλήρη περιγραφή του δράστη, ο οποίος αναζητείται.

Μιλώντας στο Star, o κληρικός πατέρας της δήλωσε:

«Την πήρε από πίσω ένας μετανάστης και σε έναν κάθετο δρόμο εκεί πέρα, την έπιασε από την τσάντα, της την τραβούσε και γελούσε. Του είπε άφησε με και δεν την άφηνε. Την είχε πάρει από πίσω από το σχολείο (...) Έκανε κάποια κίνηση με τον ώμο της για να τον αποφύγει, αυτός συνέχιζε και κάποια στιγμή γύρισε η μικρή και τον χτύπησε. Μόλις γονάτισε ο νεαρός, τράπηκε σε φυγή και πήγε στη μητέρα της».

 

Δείτε περισσότερα στο video
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top