Ραγίζει καρδιές η έκκληση των γονιών του 7χρονου Παναγιώτη που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου - Στο πλευρό τους η οικογένεια Παντελίδη

Ο μικρούλης πρέπει να πάει στην Αμερική για να σωθεί

Το νοσοκομείο έχει γίνει το σπίτι του 7χρονου Παναγιώτη, ο οποίος πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου, μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου.  Έχει ακολουθήσει όλες τις θεραπείες του πρωτοκόλλου για το νευροβλάστωμα στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία, καταφέρνοντας να βγει νικητής μέχρι τώρα.

Όμως ο καρκίνος είναι επιθετικός και υπάρχει κίνδυνος να υποτροπιάσει, γι αυτό χρειάζεται να μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Memorial Hospital, προκειμένου να του χορηγηθεί πειραματική θεραπεία.

Έκκληση για βοήθεια κάνουν οι γονείς του 7χρονου Παναγιώτη μέσα από την εκπομπή του Star «Aλήθειες με τη Ζήνα», για να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να μεταφερθεί το παιδί τους στην Αμερική. Η οικογένεια χρειάζεται 335 χιλιάδες λίρες Αγγλίας, ποσό δυσβάστακτο για τους γονείς που εδώ και τρία χρόνια έχουν αφοσιωθεί στη φροντίδα του παιδιού τους.

Στο πλευρό της οικογένειας στέκεται και η οικογένεια Παντελίδη. Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, έκανε έκκληση μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ώστε να βρεθούν τα χρήματα για το ταξίδι του μικρού Παναγιώτη προς την ελπίδα.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί 187.000 λίρες και χρειάζονται ακόμη περίπου 200.000. Οι γονείς κάνουν  έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, έτσι ώστε ο μικρούλης να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα.

Δείτε περισσότερα στο video
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top