Σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ, με τις βροχές και τις ισχυρές καταιγίδες να πλήττουν τα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας, με την κακοκαιρία να κατευθύνεται το βράδυ προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «Δαίδαλος» σαρώνει την Ελλάδα – Έντονα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας

«Θύμα» του ισχυρού χαμηλού βαρομετρικού και η Πάτρα, την οποία «σάρωσε» ο Δαίδαλος.

Σύμφωνα με το patrastimes, το μπουρίνι που έπληξε την αχαϊκή πρωτεύουσα, προκάλεσε πλημμύρες και προβλήματα, με την πυροσβεστική και το λιμενικό να βρίσκονται «στο πόδι».

Την ίδια στιγμή, το ΑΠΕ-ΜΠΕ μεταδίδει πως λόγω των ισχυρών ανέμων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε επτά κλήσεις για πτώσεις δέντρων και κλαδιών, ενώ λόγω της καταιγίδας δέχθηκε τρεις κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από υπόγεια.

Σε μία περίπτωση, πτώση δέντρου προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ακτή Δυμαίων και στην περιοχή του Ρίου.

Επίσης, στην Αμαλιάδα εκδηλώθηκε φωτιά σε κολώνα της ΔΕΗ, η οποία σβήστηκε γρήγορα χωρίς να προκληθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

 

VIDEO AΠΟ PATRASTIMES

 

Πηγή: http://patrastimes.gr/home-page-slider/%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%8A%CE%B1-%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4/
Tags: