Μαρτυρία - σοκ του πατέρα: Μπορεί και να πήρα στο ταξί το δολοφόνο του παιδιού μου

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Ο πατέρας της Δώρας Ζεμπερη έκανε την αποκάλυψη λίγο μετά το μεσημέρι. Μιλώντας στον Βαγγέλη Γκούμα περιγράφει πως βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Τέταρτης στο β νεκροταφείο  την ίδια στιγμή που η κόρη του είχε δολοφονηθεί με 14 μαχαιριές.

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τις ηλεκτρονικές συνομιλίες της ατυχής κοπέλας. Οι φορτισμένες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο φεις μπουκ δείχνουν ότι κάποιος την ενοχλούσε.

ΟΙ 14 μαχαιριές δίνουν πολλά στις αρχές για το προφίλ του δράστη.

Οι αρχες αναλύουν καρέ καρέ και τα βίντεο που έχουν συλλέξει από τα καταστήματα που υπάρχουν γύρω από το νεκροταφείο. ΟΙ αρχές διερευνούν αν κάποιος την παρακολουθούσε.

Η μητέρα και τα 3 αδέρφια της Δώρας  βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθούνται από ειδικούς. Η  χρόνια αντιπαράθεση που έχουν με το πατερά τους επιδεινώνει την ήδη  άσχημη κατάσταση ......Η αδερφή  της Δώρας σήμερα μέσω του facebook  επιτίθεται εκ νέου στον πατερά της.

Η δολοφονία της Δωρας Ζεμπερη στο β νεκροταφείο Αθηνών εγείρει και ερωτήματα γύρω από τη φύλαξη του χώρου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους για τη φύλαξη στο β νεκροταφείο μας είπαν ότι η μια είσοδος φυλάσσεται  σε 24ωρη βάση. Η δεύτερη είσοδος  είναι ανοιχτή από τις επτά και μισή το πρωί  ως και τις τρεις το μεσημέρι  και φυλάσσεται από ένα άτομο.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top