Μαρτυρία-φωτιά για τη δολοφονία της 32χρονης με 14 μαχαιριές στο Β΄Νεκροταφείο! Ήξερε κάτι η Δώρα και την έβγαλαν από τη μέση;

Τι λέει στο star.gr γυναίκα που εργάζεται στο κοιμητήριο - Πρώτη Ανάρτηση 19-10-2017 14:28

Mαρτυρία-φωτιά για τη δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο

Μοιάζει με σενάριο ταινίας τρόμου, θα μπορούσε να είναι βιβλίο του Τζο Νέσμπο, ωστόσο αυτό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο της Αθήνας είναι πέρα για πέρα αληθινό και πέρα για πέρα… ανατριχιαστικό!

Η 32χρονη Δώρα σφαγιάσθηκε πάνω από τον τάφο του αγαπημένου της φίλου με τρόπο βίαιο και βάναυσο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι 14 μαχαιριές μαρτυρούν το μένος και ίσως την απειρία του φονιά. Γιατί αν ξέρεις, μπορείς να καταφέρεις ένα και μόνο χτύπημα στο θύμα σου. Ωστόσο ακόμη είναι πολύ νωρίς για τέτοιες εκτιμήσεις καθώς για την ΕΛ.ΑΣ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Τι είπε στο star.gr γυναίκα που εργάζεται στο κοιμητήριο

Η κυρία Χ είναι ένας από τους ανθρώπους που ξέρει τι συμβαίνει στο κοιμητήριο, όσο λίγοι. Μας είπε λοιπόν ότι «αυτό είναι πρωτοφανές στα χρονικά. Αυτοκτονία μέσα στο κοιμητήριο είχε γίνει πριν χρόνια και από τότε μάλιστα οι κανόνες γύρω από το ωράριο λειτουργίας έγιναν αυστηρότεροι. Δολοφονία όμως, πρώτη φορά ζούμε.

«Εγώ την κοπέλα την ήξερα από τότε που πέθανε ο φίλος της. Το παιδί είχε ένα εργατικό δυστύχημα τον περασμένο Μάιο. Δούλευε στο έργο της εθνικής Αθηνών – Πατρών και τον καταπλάκωσε βαρύ όχημα.

Η Δώρα από την πρώτη μέρα ερχόταν στο μνήμα του φίλου της, πάντα μόνη της, με έναν καφέ στο χέρι. Τον πρώτο καιρό ερχόταν τα πρωϊνά. Την έβλεπα την κοπέλα ότι βασανιζόταν. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ερχόταν και απογευματινές ώρες.

Το φονικό έγινε πάνω από το μνήμα του φίλου της (το οποίο είναι προς την πλευρά του γηπέδου του Απόλλωνα). Το κορίτσι έπεσε πάνω στα λουλούδια και τα καταπλάκωσε. Όμως δεν ξεψύχησε εκεί. Πρόλαβε να βγει μέχρι το κεντρικό μονοπάτι του νεκροταφείου και εκεί έπεσε στο έδαφος σε μια λίμνη αίματος».

Ήξερε κάτι η 32χρονη και ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση;

Τα σενάρια για τα αίτια της δολοφονίας της 32χρονης είναι πολλά και εξετάζονται εξονυχιστικά από τις αρχές. Από τη μια, ο πατέρας της Δώρας αναρωτιέται αν ο θανατός της σχετίζεται με υποθέσεις που είχε αναλάβει ως εφοριακός και από την άλλη εξετάζεται ακόμη και η περίπτωση να πρόκειται για τυχαίο συμβάν. Ωστόσο δεν μπορεί να μη διερευνηθεί και η περίπτωση, η άτυχη κοπέλα να ήξερε κάτι για το εργατικό ατύχημα του φίλου της.

Σε κάθε περίπτωση, η εξιχνίαση της υπόθεσης θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η ηρεμία καθώς και το αίσθημα ασφάλειας όσων επισκέπτονται το νεκροταφείο. Πρόκειται για μια μεγάλη έκταση, με πολλές δαιδαλώδεις διακλαδώσεις, συχνά απόμερες.  Και είναι ζητούμενο όταν επισκέπτεσαι την τελευταία κατοικία ενός οικείου σου, να το κάνεις απρόσκοπτα, δίχως να φοβάσαι.

Για την ιστορία, το κοιμητήριο σήμερα θα είναι κλειστό για τους επισκέπτες.

 

Της Ισμήνης Λέντζου

(i.lentzou@star.gr)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top