Υπόθεση Παντελίδη: Τώρα αρχίζει η μεγάλη σύγκρουση! Η στάση της οικογένειας και το μυστήριο με τις αποζημιώσεις

Αλυσιδωτές αντιδράσεις από το πόρισμα του εισαγγελέα

Υπόθεση Παντελίδη: Τώρα αρχίζει η μεγάλη σύγκρουση

Τώρα ξεκινά όπως όλα δείχνουν η πραγματική κόντρα για το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, αφού έπονται εξελίξεις αρχικά σε ό,τι αφορά στο δικαστικό μέρος και όταν αυτό τελεσιδικήσει σε σχέση με τις αποζημιώσεις της ασφαλιστικής εταιρείας προς τα δύο κορίτσια.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα τα ποσά που θα εισπράξουν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου θα είναι διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης: Η Μίνα Αρναούτη ξαναχτυπά: «Σπίτια σας τώρα»

Οργή της μάνας Παντελίδη για την απόφαση εισαγγελέα: «Είστε για γέλια»

«Ο Παντελάκος θα χαίρεται!»: Το post της Αρναούτη μετά το εισαγγελικό πόρισμα

Υπόθεση Παντελίδη: Στο αρχείο οδεύει η δικογραφία για το τροχαίο δυστύχημα - Ποιός φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

Η πρώτη ως πολυτραυματίας και μετά από εννέα χειρουργεία θα πάρει πολύ περισσότερα χρήματα από τη δεύτερη που τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και βγήκε μόνη της από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο.

Το σύνολο των χρημάτων παραμένει άγνωστο, αφού θα προκύψει μετά από συζητήσεις των εκπροσώπων της ασφαλιστικής εταιρείας με τις δύο κοπέλες και τους δικηγόρους τους. Βέβαιο θεωρείται επίσης, όπως επισημαίνουν στελέχη από τον κλάδο των ασφαλειών, ότι η ασφαλιστική εταιρεία θα απαιτήσει το ποσό της αποζημίωσης που θα δώσει από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, εκτός αν τελευταία στιγμή υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη, αν δηλαδή η εταιρεία παραιτηθεί από τη διεκδίκηση των χρημάτων, κάτι που είναι όμως πολύ σπάνιο στο χώρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα μάλιστα η οικογένεια του τραγουδιστή αναμένεται να κάνει προσφυγή  κατά της αρχειοθέτησης της υπόθεσης στην Εισαγγελία Εφετών. Η απόφαση μετά την κατάθεση της προσφυγής, αναμένεται σε διάστημα ενός έως πέντε μηνών και θα είναι τελεσίδικη μετά τη νέα έρευνα του εισαγγελέα, ο οποίος θα κληθεί να μελετήσει εκ νέου τον φάκελο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top