Mόνο στο Star: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εξαφάνιση-θρίλερ της καθηγήτριας από την κολλητή της φίλη

Επιβεβαίωσε ότι η φίλη της είχε απευθυνθεί στην εκπομπή της Ζήνας για βοήθεια

Μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που τα ίχνη της 47χρονης, Βαΐας Οικονόμου, χάθηκαν, και η κολλητή της φίλη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Ρούλα Κουσκουρή, για την τελευταία επικοινωνία που είχε με την 47χρονη καθηγήτρια.

«Τελευταία φορά μίλησα την Παρασκευή το απόγευμα. Το Σάββατο θα έβλεπε το παιδί της και την περίμενε πως και πως. Ήταν πολύ στενοχωρημένη τα δικαστήρια όλα έπαιρναν αναβολή. Ήταν πιεσμένη. Αποκλείεται να έκανε κακό στον εαυτό της γιατί ζούσε και ανέπνεε γι’ αυτό το παιδί. Ζούσε γι’ αυτό το παιδί. Ήθελε να το σώσει. Ο πατέρας ήταν απών. Κάνω έκκληση αν είναι ζωντανή να πάρει κάποιο τηλέφωνο να πει ότι είναι καλά. Μπορεί και κάτι κακό να της έχει συμβεί. Μου είπε πως θα ερχόταν σε σας μου τα είπε» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Τίποτα δεν έχουμε, κανέναν δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Το πρόβλημά της ήταν πως ο  σύζυγός της, της είχε πάρει το παιδί με δόλιο τρόπο με γιατρό ιδιώτη. Της πήραν ακόμα και τα δικαιώματα που είχε Σαββατοκύριακο παρά Σαββατοκύριακο. Της αφαίρεσαν όλα τα δικαιώματα λες και ήταν εγκληματίας. Είχε να μιλήσει με το παιδί της από τον Μάρτιο, επικοινωνία είχε ένα Σάββατο και μία Κυριακή 2 ώρες. Πήγε σε κρατικό νοσοκομείο για να την εξετάσουν γιατροί που εργάζονται σε δημόσιο νοσοκομείο, για να αποδείξει το αυτονόητο. Πως δηλαδή δεν είναι τρελή γιατί έτσι προσπαθούσαν να το βάλουν. Ήταν πιεσμένη. Αποκλείεται να έκανε κακό στον εαυτό της γιατί ζούσε και ανέπνεε γι’ αυτό το παιδί. Ζούσε γι’ αυτό το παιδί. Ήθελε να το σώσει. Ο πατέρας ήταν απών. Κάνω έκκληση αν είναι ζωντανή να πάρει κάποιο τηλέφωνο να πει ότι είναι καλά. Μπορεί και κάτι κακό να της έχει συμβεί. Μου είπε πως θα ερχόταν σε σας μου τα είπε όλα, ό, τι ήρθε στα γραφεία της εκπομπής σας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top