Βαριά ποινή για τον 46χρονο στο Άργος που ασελγούσε σε 5χρονο δωροδοκώντας τους γονείς του με τρόφιμα

Φωτογράφιζε γυμνό το αγοράκι και στη συνέχεια κοιμόταν μαζί του - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20:44

Σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ καταδικάστηκε ένας 46χρονος Έλληνας από το Άργος, ο οποίος ασελγούσε σε ένα 5χρονο αγοράκι από τη Ρουμανία.

Ο 46χρονος, το φωτογράφιζε γυμνό εν γνώσει των γονέων του, κοιμόταν μαζί του και ως αντάλλαγμα για τις άρρωστες πράξεις του, τους προσέφερε τρόφιμα.

Εκτός από τον 46χρονο, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ, και οι γονείς του 5χρονου, καθώς κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια.

Να σημειώσουμε, πως ο 29χρονος και η 30χρονη που έχουν τρία ακόμα παιδιά, μετά τη δίκη επέστρεψαν στις φυλακές όπου κρατούνταν μαζί με τον 46χρονο.

Η συγκλονιστική υπόθεση είχε έρθει στο φως μετά από  καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας μαρτυρίες ότι ο 46χρονος έδειχνε δημόσια γυμνές φωτογραφίες του με το παιδάκι σε μια καφετέρια στο Ναύπλιο καμαρώνοντας για όσα έκανε! Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε πράγματι τις γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου. 

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο 46χρονος φιλοξενούσε τους Ρουμάνους μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους επί 6 μήνες.

Το αγοράκι και τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του μεταφέρθηκαν τότε στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου που δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στα μικρότερα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top