Εφιαλτικό το καλοκαίρι που πέρασε για την οικογένεια της μικρής Ραφαέλλας

Η μητέρα της έχασε το μωρό που κυοφορούσε και ο πατέρας της έμεινε σε αναπηρικό αμαξίδιο

Ο Γολγοθάς δεν έχει τέλος για την Αντιγόνη Γάτου, τη μητέρα της μικρής Ραφαέλλας, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο σε νοσοκομείο στη Γερμανία, όπου νοσηλευόταν.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξιστόρησε όσα τραγικά έχουν συμβεί στη ζωή της μετά το θάνατο της κόρης της.

Η μικρή Ραφαέλλα τον Οκτώβριο του 2014 τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και δύο χρόνια αργότερα μετά από μια τεράστια περιπέτεια με το τέρας της γραφειοκρατίας μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία, όπου τον περασμένο Μάρτιο άφησε την τελευταία της πνοή.

Το καλοκαίρι όμως που πέρασε ήταν εξίσου εφιαλτικό για τους γονείς της μικρής Ραφαέλλας.

Τα χτυπήματα που δέχθηκε η Αντιγόνη Γάτου ήταν απανωτά. Έχασε το μωρό που κυοφορούσε και σαν να μην έφτανε αυτό ο σύζυγός της έμεινε σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από επίθεση από άγριο σκύλο που δέχτηκε την ώρα που έκανε βόλτα με το ποδήλατό του.

Ο πατέρας της Ραφαέλλας, Βαγγέλης Γκαγκανάτσιος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διάτρηση πνευμόνων από σπασμένα πλευρά και σπάσιμο λεκάνης και ισχίου με εσωτερική αιμορραγία.

Νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και η κατάστασή του έχει βελτιωθεί αρκετά. Τόσο εκείνος, όσο και η μητέρα της Ραφαέλλας δείχνουν απίστευτη δύναμη και κάνουν κουράγιο για να αντιμετωπίσουν όλα τα απρόοπτα που τους επιφυλάσσει η ζωή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top