Το αγοράκι που τραυματίστηκε από αεροβόλο στην αυλή του σχολείου στο Γαλάτσι μιλάει στο Star

Τι λέει ο πατέρας του και τι ζητάει η αστυνομία

Αύριο, Πέμπτη, θα χειρουργηθεί στο χέρι το μικρό αγοράκι που δέχθηκε πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο, στην αυλή του 9ου Δημοτικού Σχολείου στο Γαλάτσι, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr. Ο Κωνσταντίνος μίλησε στο Star και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου για την περιπέτειά του.

Ο 10χρονος Κωνσταντίνος κρατά σφιχτά τον πατέρα του και περιγράφει τι έζησε το βράδυ της Κυριακής, όταν πήγε να παίξει με τους φίλους του στην αυλή του 9ου Δημοτικού Σχολείου στο Γαλάτσι και ένας άγνωστος τον πυροβόλησε στο χέρι με αεροβόλο.

«Όταν με πυροβόλησαν με το αεροβόλο, εγώ με τους φίλους μου κρυφτήκαμε πίσω από την μπασκέτα, φωνάζαμε βοήθεια, ήρθε ένας γείτονας, μας βοήθησε, μας έβγαλε από το σχολείο και μας πήγε μέχρι σπίτι. Ήμασταν μέσα στο σπίτι τρομαγμένοι όλοι και ο μπαμπάς μου κάλεσε την αστυνομία».

Ο πατέρας του μικρού Κωνσταντίνου ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια με την οικογένειά του και εργάζεται ως οικοδόμος. Έχει τέσσερα παιδιά και ποτέ στη ζωή του δεν θυμάται να έχει ζήσει μια ανάλογη περιπέτεια. Ο μικρός που πηγαίνει στην 5η Δημοτικού συνήθιζε να παίζει με τους φίλους του στην αυλή του σχολείου τα Σαββατοκύριακα.

Tο 10χρονο αγόρι γύρισε τρομαγμένο και χτυπημένο στο σπίτι, το βράδυ της Κυριακής.

Το παιδάκι εξετάστηκε και σήμερα, Τετάρτη, από τους γιατρούς στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, λίγο πριν το αυριανό χειρουργείο. Μάλιστα, όπως είπε ο πατέρας, η αστυνομία ζήτησε να κρατηθεί από τον χειρουργό η βολίδα του αεροβόλου, προκειμένου να γίνει βαλλιστική εξέταση, η οποία ενδεχομένως να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top