Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Έφταιγε» το GPS για το πολύνεκρο δυστύχημα; - Τα τελευταία λόγια του 22χρονου

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Το προκάλεσε το gps;

Συγκλονισμένη και μουδιασμένη είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης από το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο, με θύματα τρεις άνδρες, ηλικίας 22, 28 και 51 ετών.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, όλα έγιναν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Γερμανός υπήκοος, συγκρούστηκε με τις δυο μηχανές στις οποίες επέβαιναν τα θύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Έφταιγε» το GPS για το πολύνεκρο δυστύχημα; - Τα τελευταία λόγια του 22χρονου

Στη μια μηχανή βρισκόταν ο 22χρονος Αντώνης με την 18χρονη κοπέλα του Ελένη, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της. Στην άλλη μηχανή, επέβαιναν ο 28χρονος και ο 51χρονος, οι οποίοι είχαν συγγενική σχέση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως επρόκειτο για πατέρα και γιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τρεις νεκρούς: Αυτός είναι ο 22χρονος – Η 18χρονη κοπέλα του δίνει μάχη για τη ζωή

«ΕΦΤΑΙΓΕ» TO GPS;

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 67χρονος Γερμανός έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά δίχως να βγάλει φλας με αποτέλεσμα να διεμβολίσει τις διερχόμενες μηχανές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και με ένα πιθανό σενάριο που εξετάζει η αστυνομία, δεν αποκλείεται ο Γερμανός οδηγός του Ι.Χ που μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη, να έκανε απότομη στροφή δίχως να ανάψει φλας, καθώς πήρε λάθος οδηγίες από το gps, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Βασιλέως Γεωργίου, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Χαλκιδική. Τότε ήταν που έγινε το κακό, καθώς συγκρούστηκε σφοδρά με τις δυο μηχανές, κλείνοντας τους το δρόμο και εκσφενδονίζοντας τους επιβαίνοντες στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗ-ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Ο 22χρονος Αντώνης, οδηγός της μιας μηχανής, είχε μέχρι τελευταία στιγμή τις αισθήσεις του όταν έφτασε το ασθενοφόρο και ρωτούσε αν είναι καλά η κοπέλα του. Με το που έφτασε στο νοσοκομείο όμως, ο νεαρός κατέληξε.

Φίλοι και συγγενείς, θα του πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στη Θέρμη.

Όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για ένα πολύ καλό παιδί που εργαζόταν σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αγαπούσε πολύ τις μηχανές και συμμετείχε σε αγώνες.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top