Πεδίο μάχης η Δραπετσώνα και η Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του Star και σε τηλεοπτικό συνεργείο

Μολότοφ και πέτρες κατά των ΜΑΤ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Δραπετσώνα γύρω από το λιμάνι όπου γινόταν η συναυλία για τον Παύλο Φύσσα. Κουκουλοφόροι έριχναν μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ. Χτύπησαν τηλεοπτικό συνεργείο και δημοσιογράφο, ενώ δύο πολίτες τραυματίστηκαν. Επεισόδια σημειώθηκαν και σε πόλεις της Περιφέρειας.

Πέτρες, μολότοφ και χημικά στη Δραπετσώνα και τον Πειραιά.

Κουκουλοφόροι, μετά το τέλος της πορείας στο Κερατσίνι, για τον Παύλο Φύσσα, κινήθηκαν προς το σημείο όπου έγινε η συναυλία.

Στο στόχαστρο των αντιεξουσιαστών βρέθηκαν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικό συνεργείο. Απείλησαν τη δημοσιογράφο του Star, Ραλλιώ Λεπίδου, η οποία κάλυπτε τις εκδηλώσεις για τον Παύλο Φύσσα στη Θεσσαλονίκη. Στη Δραπετσώνα, επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ-1 και τραυμάτισαν τρία άτομα. Την επίθεση καταδίκασαν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.

Επίθεση από τους νεαρούς που συμμετείχαν στα επεισόδια δέχτηκαν και δύο πολίτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί έκαναν επτά προσαγωγές, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε τζαμαρίες κτιρίων και μια καφετέρια.

Και στη Θεσσαλονίκη οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Παύλο Φύσσα αμαυρώθηκαν από κουκουλοφόρους. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και έγινε μια σύλληψη.

Στο Αγρίνιο αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ κατά των αστυνομικών στην οδό Δαγκλή και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Μια από τις μολότοφ έπεσε σε μπαλκόνι.

Στην Πάτρα, οι ταραξίες έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων στην οδό Αγίου Νικολάου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top